Silmänalusnaamiot

Juhlanaamiot

Kiireisen perheenäidin onnea ovat omat hetket. Tällä hetkellä ne ovat harvassa ja aikaisessa. Tästä johtuen, joka aamu kello kuuden kieppeillä nautin aamukahvini simänalusnaamioiden kanssa. Ihan häpeilemättä. Tai ainakin melkein.

Silmänalusnaamiot tuskin ovat kenenkään ihonhoidon kulmakivi, mutta ihania nämä pienet turhakkeet ovat silti. 60 kpl paketissa tulevat hydrogeelilaput ovat myös niin riittoisia, että niitä kehtaa käyttää ihan päivittäin. Tyyriimmät versiot säästän suosiolla juhlaan tai todella huonosti nukuttujen öiden jälkitiloihin.

Yöntummat renkaat silmieni alta eivät valitettavasti ole kadonneet naamioiden käytön myötä. Saan näistä kuitenkin iholleni lisäkosteutusta, joka auttaa peitevärin levittämisessä sekä toivottavasti viivästyttää ryppyjen vääjäämätöntä syntyä.

Arkikäytössä käytän vaihdellen muutamia eri naamioita. Nyt kierroksessa ovat Shangpreen Marine energy eye mask ja Peter Thomas Rothin 24k gold hydra-gel eye patches.

Arjen sankarit

Shangpreen vihreät laput ovat hyvin kosteita ja niiden pysyminen paikallaan edellyttää että itsekin on paikallaan. Tuote on melkoinen kosteuspommi ja näiden voi huoletta antaa vaikuttaa pidemmän aikaa. Itse pidän näitä noin 20min kerrallaan.

Vaikuttavina ainesosina näissä on käytetty mm. merilevää, spirulinaa, hyaluronihappoa sekä glyseriiniä. Mieto tuoksu on miellyttävä eikä ole ärsyttänyt omaa ihoani. Hintakin on sangen kohtuullinen. Voisin hyvin ostaa näitä uudelleenkin.

Peter Thomas Rothin laput ovat kullankeltaiset ja selkeästi kuivemmat kuin shangpreen. Tehoaineina on käytetty mm. kultaa, kofeiinia ja kollagenia. En ole täysin vakuuttunut kullan vaikutuksista silmänalusilleni ja nämä laput ovat sen verran kuivat, että mietin voivatko nämä kosteuttaa tarpeeksi. Pidän näitä 10-15min ja jälkikäteen iho tuntuu kyllä napakalta. Ehkä lupaus kiinteyttämisestä ei ole täysin katteeton. Hinta on kuitenkin sen verran rouhea että sen perusteella odottaisin selkeämpiä tuloksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s