SkinCeuticals C E Freulic

Seerumeiden aatelia

Ihon suojaaminen omilta pahoilta tavoilta sekä ympäristön tuhnuilta on järkevää. Aurinkosuojan lisäksi myös antioksidanteilla sanotaan olevan merkittävä rooli tässä tehtävässä. Vaikutukset ihon suojaamisen osalta edellyttävät näkyäkseen melkoisesti aikaa, joten sen osalta tämä on itselle lähinnä uskon asia. Mutta c-vitamiini tarjoaa iholle myös kirkkautta ja kuulautta, jota voi ihastella ihollaan jo mutaman kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Testaamistani tuotteista Skinceuticalsin c e freulic on noussut omaksi suosikikseni. Enkä todella ole ainut tämän tuotteen ystävä. Melko hulppeasta hintalapusta huolimatta tämä seerumi keikkuu erilaisten suosikkilistojen kärkipaikoilla. Ja hyvästä syystä keikkuukin.

Ainesosaluettelo on kompakti

Seerumi on nestemäinen, öljymäisen tuntuinen ja nopeasti imeytyvä. Pipettipullosta tiputellaan viitisen pisaraa ja taputellaan iholle. Oma hipiäni on ottanut tämän vastaan ilman punasteluja tai muita pullikointeja.

Ainoastaan nenälläni on ollut jotain tätä vastaan. Tuote on nimittäin kuuluisa myös poikkeuksellisesta hajustaan. Seerumi tuoksuu appelsiinitarhan sijasta aivan nakkien keitinvedelle. Siis todella epämiellyttävälle. Mutta mitäpä sitä ei tekisi ihonsa eteen ja tämä nakkivesi todella näyttää toimivan.

Iho on muutaman kuukauden jäljiltä selkeästi kirkkaampi ja olen huomaavinani jo jonkinasteista vaalenemista myös aurinkopilkuissani. Nähtäväksi jää miten dramaattisia tuloksia tällä saa aikaan pidemmällä käytöllä. Suosittelen lämpmästi kokeilemaan.

Sokkotestissä näitä ei erottaisi toisistaan

Plussat

Kirkasti ihon sävyä silminnähden

Vaalensi arpia ja ihon pikkuvirheitä

Ei ärsytänyt ihoa tai aiheuttanut näppyjä

Miinukset

Kallis hinta

Jäätävä haju

Pumppupullo olisi pipettiä parempi pakkaus

One thought on “SkinCeuticals C E Freulic

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s