Naamiohuvit Lecterin tapaan

Kangasnaamiot ovat mainioita. Niillä saa aikaan tehokosteutuksen, kirkastuksen tai hätäavun petteri punakuonolle. Puhumattakaan miten kauheilta ne näyttävät. Kotiväki pysyy varpaillaan kun äiti aika ajoin muistuttaa Hannibal Lecteriä. Alla tämän hetken naamiosuosikkejani:

Shangpree Marine jewel illuminating mask

Shangpreen naamio tuokuu raikkaalle ja istuu hyvin. Sisältönsä puolesta tämä on todellinen merenneidon tehohoito. Tuote sisältää mm. ostereita, helmiä ja merilevää. Oma ihoni kuitenkin tykkää tästä melkoisen eksoottisesta coctailista ja poistettuani naamion on ihoni kirkkaampi, pehmeämpi ja hyvin kosteutettu.

Elizabeth Arden Superstart probiotic boost skin renewal biocellulose mask

Hengästyttävä nimi. Tätä naamiota suositellaan tehohoidoksi kerran viikossa. Ylellisen pakkauksen sisältä paljastuvassa naamiossa on vaikuttavina aineina mm. probiootteja sekä hyaluronihappoa.

Naamion materiaali on mukavan ohut, mutta varsin vaivalloinen asetella paikalleen. Toista suojapaperia irroittaessa pääsee aina ilmoille muutama ärräpää. Onneksi tulokset tarjoavat vaivanpalkkaa. Tämä naamio tasoittaa selkeästi ihon sävyä, kosteuttaa ja hoitaa. Oma suosikkini.

Dear Klairs Midnight blue calming sheet mask

Tässä rauhoittavassa naamiossa on kaksi osaa, joten se istuu kasvoille erinomaisesti. Iloisena poikkeuksena moniin kokeilemiini korealaisiin naamioihin tämä myös peittää kokonaan kookkaamankin klyyvarin. Pidän myös naamion mustasta väristä. Leikkiessäni mustanaamiota ärtynyt iho rauhoittuu ja pienet epäpuhtaudetkin saavat kyytiä rohtosammakonputkiuutteen ja tea tree öljyn avulla.

Klairs on mustis

Benton Goodbye redness centella mask pack

Jos iho tuppaa punastelemaan säiden ja stressin vuoksi tai ihan vaan hankaluuttaan, kannattaa sitä lepyytellä Bentonin rauhoittavalla naamiolla. Hauskassa paketissa on tehoaineina mm rohtosammakonputkiuutetta ja hyaluronihappoa. Hyvä arkinaamio.

Hauskin naamio-ostokseni kotiutui minulle japanista. Tämä lihanpunainen kaunistus on naamion päälle laitettava naamio. Niin hullua, että hullun oli pakko saada kokeilla. Idea on, että tämä silikoninen naamio laitetaan kangasnaamion päälle, jotta tehoaineet saisivat rauhassa imeytyä iholle eivätkä haihtuisi niin nopeasti ilmaan. Kangasnaamio kyllä pysyy tämän avulla pidempään kosteana. Maski pysyy päällä korvalenkkien ansiosta hyvin, mutta on kyllä melkoinen näky eikä kovin mukava päällä. En jaksa käyttää tätä säännöllisesti, mutta silloin tällöin tällä voi ilahduttaa ihoaan ja kanssa-asujiaan.

Arvatkaa vaan miten hyvältä se näyttää kasvoilla!

Onko sinulla suosikkinaamiota? Entä suositko enemmän kangasnaamioita vai perinteisempiä versioita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s