Kosmetiikan verkkokaupat

Tunnustan. Ostan ihan liikaa kosmetiikkaa.

Kiinnostavia tuotteita nyt vaan on mielettömän paljon ja kokeileminen on hauskaa. Tuhlailevasta luonnostani huolimatta arvostan kuitenkin myös hyviä hintoja sekä kelpo kaupanpäällisiä. Ja kroonisesta ajanpuutteesta johtuen myös ostamisen helppous puhuttelee. Siksi suurin osa ostoksista tulee suoritettua yön pimeinä tunteina verkosta. Ohessa omat suosikkini kosmetiikkaostoksille:

Skincity

Verkkokaupassa on mielestäni todella laadukkaat tuotemerkit (mm. skinmedica, paula’s choise, skinceuticals) ja kohtuulliset tarjoukset. Tuotteet tulevat perille nopeasti ja kauniisti paketoituna. Mukana aina tuotenäytteitä ja näitä ihania pikkuhahmoja.

Skincityn kylkiäisistä tykkää niin äiti kuin tytärkin

Asiakaspalvelu Skincityllä on primaa. Viesteihin vastataan ja ongelmat on selvitetty nopeasti ja vaivattomasti.

Lookfantastic

Valtava valikoima ja mielestäni alhaisin hintataso näistä verkkokaupoista. Toimituskulut ilmaiset jos ostokset ylittävät tietyn summan (olikohan 60 €). Hyviä vaihtuvia kampanjoita jonka myötä voi saada kelpo kylkiäisiä. Kannattaa myös tsekata eri tuotemerkkien tarjoukset. Ulkomainen kauppa, joten toimitusajat ovat viikon luokkaa. Palvelu näissä suuremmissa kaupoissa on toimivaa, joskaan ei aivan samalla tasolla kuin esim. Skincityllä ja Bangerheadilla.

Bangerhead

Perustuotteissa usein alennuksia, mutta parasta tässä kaupassa on outlet josta voi tehdä hurjan hyviä löytöjä. Erinomainen palvelu!

Cocopanda

Myös Cocopandan poistonurkkauksesta voi tehdä edullisia löytöjä. Mopo repesi itsellä viimeeksi käsistä kun Elizabeth Ardenin superstart naamiot olivat puoleen hintaan. Suosittelen postituslistalle liittymistä jos haluaa tarjousten tavoittavan myöhemminkin.

Eleven

Täälläkin valikoimaa riittää ja välillä hyviä tuotekohtaisia tarjouksia ja kylkiäisiä. Tykkään siitä, että ostot Elevenillä kerryttävät etua jolla saa alennuksia tulevista tilauksista.

Bootz

Suuri valikoima, kohtuuhinnat ja vaihtuvia hyviä kampanjoita. Joukon nopeimmat toimitusajat.

Näiden lisäksi ostelen ulkomailta sen mitä en suomesta saa tai jos hintaero tuotteiden välillä on merkittävä. Esim sweetcorea.com verkkokaupasta löytyy korealaisia ihonhoitotuotteita välillä todella hyvillä alennuksilla ja tuotteet ovat tulleet sangen nopeasti suomeen. Myös iHerbistä löytyy sangen edullista luonnonkosmetiikkaa joskin toimitusaika on pidempi.

Välillä käymme myös tyttäreni kanssa testaamassa stockmannin kemppariosaston huulipunatarjonnan. Värimeikkejä on mukavampi ostaa vielä tavaratalon puolelta kun tuotteita voi testata paikanpäällä. Mutta ihonhoitotuotteiden osalta verkko-ostokset ovat mielestäni vaivaton tapa pitää addiktiota yllä.

Manittakoon vielä, että yllä esitetyt näkemykset ovat tyystin omiani eikä mikään verkko- tai muukaan kauppa ole toistaiseksi halunnut korruptoida blogiani. Sitä odotellessa.

Nelivuotias testaa ennakkoluulottomasti koko väriskaalan

Onko sinulla suosikkia näiden kauppojen joukosta tai hyviä vinkkejä muista ostopaikoista? Entä kannatko rahasi mieluummin kivijalkamyymälään vai shoppailetko ennemmin verkossa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s