Ihanat vartaloöljyt

Suitsutettuani öljypuhdistusta voisin myös vuodattaa tunteeni vartaloöljyjä kohtaan. Rakastan öljyvarastoani. Talvisin mikään muu ei pidä ihoa niin pehmeänä ja onnellisena. Yleellinen tuntuma iholla, jumalainen tuoksu ja hetki aikaa itselle ennen kuin joku ryntää kylpyhuoneeseen vaihtamaan kakkavaippaa. No, ne pienet hetket ennen oven aukeamista ovat sitä arjen luksusta.

Koti-spa ei valitettavasti ole k-18

Laitan itse vartaloöljyä aina kun mahdollista. Suihkun jälkeen lisään ensin vartalovoidetta ja öljyn siihen päälle. Joskus suihkin öljyn alle vartalosuihkettakin lisäkosteutta tuomaan. Ajattelen öljyn lukitsevan kosteuden iholle, joten siksi laitan sen viimeisenä. Tässä taitaa olla hieman koulukuntaeroja. Toiset kun levittävät öljyn heti suihkun jälkeen kostealle iholle ja jotkut sekoittavat sen kosteusvoiteeseen. Kunkin iho varmasti kertoo itselle parhaan tavan toimia. Alla hyväksi havaitsemiani tuotteita:

Nurme Avokadoöljy

Aloitin vartaloöljyjen käytön perusöljyillä. Kokeilin ensin vauvaöljyä, mutta siirryin pian luonnollisempiin vaihoehtoihin. Nurmella on monia hyviä luonnonöljyjä. Avokadoöljy on superhoitava ja sopii loistavasti ikääntyneemmän ihon hoitoon. Nurmen avokadoöljyssä on sangen mieto, luonnollinen tuoksu ja se on pakattu näppärään pumppupulloon. Hintakaan ei päätä huimaa, joten tämä sopii hyvin arkikäyttöön.

Nurmen avokadoöljyssä on kätevä korkki

Codage The Oil

Tämä on toisen ääripään öljy. Kuin siirtyisi peruspenkiltä ykkösluokkaan. Tuote on kahdeksan eri luonnollisen öljyn sekoitus ja mielestäni ihan huipputuote. Öljyssä on tosin sangen voimakas tuoksu, joten herkkiksen kannattaa valita toinen tuote. Itse nautin huumaavasta tuoksusta, joka viipyilee iholla vielä seuraavana aamunakin. Tuote tuntuu erittäin ravitsevalta ja iho on silkinpehmeä käytön jälkeen. Kätevä pumppupullo annostelee tuotteen hyvin eikä aiheuta turhaa sotkua.

Valitse Codage l’huile kun haluat sutinaa

Espa Enerzising body oil

Tässä öljyssä tuoksuvat piristävät aromaattiset öljyt kuten piparminttu ja eucalyptus. Tuoksu on makea ja raikas, juuri sellainen että omaa ihoaan haiselee tyytyväisenä ihan huomaamattaan. Tykästyin tähän niin, että olen hankkinut saman sarjan kosteusvoiteenkin (ja suhkuöljyn myös, sattuuhan sitä). Luo kylpyhuoneeseen ihanan spa-tunnelman tuoksuineen. Kookos-, manteli- ja avokadoöljyt pitävät ihon tyytyväisenä.

Espan öljy ja kosteusvoide ovat ihanat yhdessä

Aromatherapy Assosiates nourishing enrich body oil

Tämä tuotemerkki on tullut itselleni tutuksi monista ulkomaisista spa-hoitoloista. Nämä öljyt todella pehmentävät ihoa, tuoksuvat miedosti aromaattisilta öljyiltä ja silottavat epätasaista pintaa ja mieltä. Tuoksussa nämä häviävät Espan tuotteille, mutta koostumus on mielestäni vielä parempi ja itselleni näistä on tullut luottotuotteita. Kookos, oliivi, manteli, jojoba sekä macadamiaöljyt hellivät ihoa. Tuoksussa vanilija, geranium ja ylang ylang.

Pullo uhkaavasti puolivälissä

Jaksatko lotrata vartaloöljyillä? Kommentoi jos olet löytänyt huipputuotteen jonka haluaisit muidenkin löytävän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s