Ruusuja & risuja

Olen jo keski-ikäistynyt sen verran, että ruusuntuoksuiset voiteet ja öljyt vetoavat minuun. Ennen ne tuntuivat vähän tukkoisilta, vanhempien ihmisten jutulta. Nyt itsekin tukkoisena, vanhempana ihmisenä niistä voi nauttia koko rahan edestä.

Ruusukimppu iholle

Ruusutuotteet sopivat hyvin niin kasvoille kuin vartalollekin. Herkkä ja punoittava iho rauhoittuu ruusuvedellä ja saa myös mukavasti lisäkosteutta. Bonuksena tietenkin ihana kukkaistuoksu. Hyviä tuotteita löytyy myös luonnollisemmista vaihtoehdoista. Ohessa kokeilemiani ruusuisia tuotteita:

Eliah Sahil luomu ihoöljy jojoba ja ruusuöljy

Nappasin tämän puolihuolimattomasti ostoskoriini Ruohonjuuresta. Kotona korkattuani pullon säikähdin aluksi melko voimakasta tuoksua. Ihoni kuitenkin rakastaa tätä ravitsevaa kullankeltaista nektaria ja pian huomasin pitäväni erityisesti siitä tuoksusta. Hoitava jojobaöljy pitää kosteuden iholla ja hinta on laatuun nähden sangen kohtuullinen. Tällä kelpaa läträtä.

Eliah Sahil on luomuöljyjen aatelia

Pixi skintreats rose body cleanser ja rose body balm

Tämä kaksikko on aivan toiselta planeetalta kuin Sahilin öljy. Koostumukset Pixin ruusutuotteissa ovat kesäisen keveitä ja itse voiteetkin vaaleanpunaisia. Ruusun tuoksu näissä on enemmänkin makean karkkimainen. Siis todella herkullinen, mutta en tiedä tunnistaisinko tätä ruusuksi.

Vartaloputsari on voidemainen, pehmeä ja tuntuu iholla hyvin kosteuttavalta. Tuote sisältää ruusu-, ruusunmarja sekä sitrusöljyjä. Päädyin ostamaan tätä ison tuubin matkakoon käytettyäni, mutta sekin uhkaa jo loppua. Käytän tätä aika runsaalla kädellä, koska tuoksu nyt vaan on niin tyttömäisen ihana.

Pixin ruusuinen vartalovoide on sangen kevyt, mutta levittyy helposti ja tuoksuu samalle ihanalle hattarapilvelle kuin puhdistusvoidekin. Tässä on käytetty ruusun ja ruusunmarjaöljyn lisäksi myös sheavoita ihon pehmentämiseen. Itse lisään tämän seuraksi mieluusti vielä vartaloöljynkin, mutta nuorempi iho voi pärjätä ilmankin.

Pixin purkitkin ovat karkkimaisia

Mauli Rituals Supreme rose mist

Joskus tulee tehtyä hutiostoksia. Ja sehän harmittaa. Maulin kasvosuihke vaikutti hyvältä hankinnalta. Kyseessä on luonnontuote joka sisältää mm. ruusua, kurkumaa ja hyaluronihappoa. Tuote ei sisällä synteettisiä tuoksuja, parabeeneja, sulfaatteja tai mineraaliöjyä. Kosteuttavaa ja luonnollista, myyty!

Devil in disguise

Valitettavasti joka kerta kuin suikautin tätä alkoivat silmäni vuotamaan ja kirvelemään. Jopa polttelemaan. Ja ei. En suihkinut tätä suoraan silmiini vaan käsiini josta taputtelin tuotteen iholleni. Jätin tuotteen pois ja kokeilin tauon jälkeen uudestaan, mutta reaktio oli sama.

Lienen allerginen jollekin tuotteen ainesosalle tai tuote on muuten viallinen. Olen aika monta purkkia kahlannut läpi täällä purkkimerellä, mutta näin voimakkaita reaktioita ei juurikaan ole tullut vastaan, Sanoinko jo että harmittaa?

Jos muuten haluat vinkkejä hyväksi havaituista ruusuvesistä niin suosittelen seuraavia:

  • The organic pharmacy rose spriz toner
  • Mario Bandescu facial spray with aloe, herbs and rose water
  • Fresh rose deep hydration facial toner

Oletko hulluna kukkaistuoksuihin? Jaa suosikkisi kommenteissa. Entä oletko saanut ei-toivottuja reaktioita ihonhoitotuotteesta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s