Neal’s yard remedies

Luonnonmukainen ihonhoito kiinnostaa minua. Ihoni suhtautuminen siihen on kuitenkin ollut ristiriitaisempi joten suhtaudun uusiin tuotteisiin hieman varauksella. Minä ja ihoni liputamme kuitenkin yksimielisesti Neal’s yard remediesin tuotteiden puolesta. Olen testaillut tuotesarjaa lähinnä vartalonhoidossa, mutta merkiltä löytyy laaja valikoima tuotteita myös kasvoille.

Neal’s yard remedies ja ihanat purkit

Tällä Englantilaisella luomukosmetiikan edelläkävijällä on pitkä kokemus luonnollisten ihonhoitotuotteiden valmistamisessa. Tuottet pohjaavat laadukkaisiin kasviöljyihin ja eteerisiin öljyihin. Raaka-aineista suurin osa on luomuviljeltyjä ja tuotteet valmistetaan käsityönä omassa tehtaassa Englannissa.

Yritys toimii aktiivisesti mukana erilaisissa luonnonsuojeluhankkeissa ja huomioi ympäristöä myös tuotteiden valmistuksessa sekä pakkauksissa. Joten näillä tuotteilla läträämisestä tulee itsellekin hyvä olo.

Bee lovely on hyvän mielen tuotesarja

Neal’s yard remediesin Bee lovely -sarjassa tuoksuu appelsiini, mandariini sekä herkullinen hunaja. Aina välillä purkkimerellä ui vastaan tällainen tuotesarja joka vie jalat alta jo pelkällä ihanalla tuoksullaan. Mutta Bee Lovely sarjassa on muutakin ihanaa. Ostamalla tuotteen tuet samalla myös mehiläisten suojelua, johon lahjoitetaan 3% tämän tuotesarjan myynnistä. Neal’s yard remediesin sivuilta voit lukea mitä yritys on saanut aikaan tällä kampanjallaan. Tällaista ihonhoitoa on mukava olla tukemassa.

Neal’s yard remedies Bee lovely body lotion

Keskikevyt kosteusvoide tuoksuu taivaalliselle, mutta sitä saa hetken pyöritellä iholla ennen kuin se imeytyy kokonaan. Mutta mikäs on odotellessa, kun koko kylpyhuone tuoksuu hetken hunajaiselle appelsiinitarhalle. Ja se on harvinaisen ihana hetki kun on samassa huoneessa vaipparoskiksen kanssa. Mehiläisvaha, hunaja, glyseriini, ja auringonkukansiemenöljy hoitavat ihoa ja pitävät sen kosteutettuna.

Neal’s yard remedies Bee lovely all over body balm

Saman sarjan balsami toimii kehon kuivien kohtien pelastajana sekä koko vartalon tehohoitona. Uskon tästä tulevan talvikauden hittituote kun kylmenevät kelit ja keskuslämmitys alkavat kurittaa ihoa.

Tuotteessa risiini- ja kookosöljy pehmentävät ja hoitavat ihoa. Kaakaovoi ja mehiläisvaha pitävät kosteuden iholla samalla kun ihana appelsiinintuoksu piristää mieltä.

Neal’s yard remediesiltä olen Bee lovely sarjan lisäksi käyttänyt myös seuraavia tuotteita:

Neal’s yard remedies Geranium and Orange hand lotion

Keskikevyt voide imeytyy nopeasti eikä jätä käsiä liian tahmeaksi. Oliivi-, hampunsiemen- ja avokadoöljyt hoitavat käsien ihoa ja pitävät sen pehmeänä. Tätä on ilo laittaa käsipesun jälkeen iholle. Tuoksu on aluksi melko voimakas appelsiinin ja geraniumin sekoitus, mutta se rauhoittuu nopeasti jättäen hyvin miellyttävän, kevyen tuoksun käsiin.

Voide on pakattu kauniiseen lasipulloon jossa on kätevä pumppumekanismi. Pidän tätä uhkarohkeasti kylpyhuoneen tasolla eikä kaikkia purkkeja rakastava taaperoni ole toistaiseksi saanut tätä rikottua.

Inci on luonnollista luettavaa

Neal’s yard remedies avocado oil

100% luonnollinen kylmäpuristettu kasviöljy on laadultaan huippuluokkaa. Öljy on tummanvihreää ja tuoksuu miedosti avokadolle. Ei ehkä suosikkituoksuni, mutta tämä hoitaa ja pehmentää ihoa todella tehokkaasti. Avokadoöljy sopii hyvin kuivalle ja aikuiselle iholle sillä siinä on luonnostaan runsaasti iholle tärkeitä vitamiineja, antioksidantteja ja mineraaleja.

Pieni pullo, suuret tehot

Onko Neal’s yard remedies sinulle tuttu tai oletko ihastunut johonkin muuhun luonnonkosmetiikkasarjaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s