Kosteuttavat Yönaamiot

Vaikka ulkona kuinka sataa niin iho jatkaa jääräpäisesti joka syksyistä kuivahtamisprosessiaan. Huomaan tähän vuodenaikaan turvautuvani yhä useammin kosteuttaviin yönaamioihin. Nämä tuovat iholle kaivattua lisäkosteutta, mutta eivät syö yhtään sen enempää aikaa tai energiaa kuin kosteusvoidekaan. Täydellinen tehotuote niin kiireiselle kuin laiskiaisillekin. Ohessa muutama suosikkituotteeni:

Laadukkaat kosteusnaamiot sopivat syysiholle

V 10 Plus Okinawa deep sea water mask

Tämän naamion sisältämä vesi tulee Okinawan saarta ympäröivästä merestä jonka vesi on erittäin mineraalipitoista. Naamio sisältää myös runsaasti merilevää ja hyaluronihappoa.

Tuubin sisältö on kevyen tuntuista geeliä, joka tuntuu mukavan viileältä kasvoilla. Naamiota levitetään ohut kertos ja annetaan vaikuttaa vähintään vartin, mutta mieluusti läpi yön. Itse laitan tätä sen verran reilulla kädellä, että iho tuntuu nukkumaan mennessä hieman tahmealta tyynyä vasten, mutta tämä lienee ehkästävissä kevyemmällä annostelulla.

Aamulla iho on mielestäni siloisempi ja pintakuivuus pysyy säännöllisellä käytöllä hyvin aisoissa. Tuotetta voi käyttää joko muutaman kerran viikossa tuomassa lisäkosteutta tai vaikka päivittäin.

Peter Thomas Roth Cucumber gel mask

Cultbeauty kaupan mukaan maailmassa myydään joka minuutti yksi Peter Thomas Rothin kurkkunaamio. Naamio ei ole aivan edullisimmasta päästä joten sen voi katsoa olevan todella suosittu tuote.

Peter Thomas Rothin kurkkupurkki

Naamion tehoaineina toimii kosteuttava kurkku ja aloe vera. Kamomilla rauhoittaa ja mustikan antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Ananaksen ja papaijan vitamiinit pehmentävät ja kirkastavat ihoa. Sokeriruoko tukee ihon uudistumisprosessia. Inci listaus muistuttaa enemmän kauppalistaa kuin kosmetiikkatuotetta ja tuote onkin hyvin hellävarainen iholle.

Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja sitä passaa levittää myös herkälle silmänympärysiholle. Tuotetta suositellaan käytettäväksi minimissään 10 minuuttia, mutta tästäkin naamiosta saa parhaat tehot irti kun antaa sen yöpyä iholla.

Naamio itsessään on vihreää geeliä ja iholla ihanan viilentävää. Tämä imeytyy ehkä hieman nopeammin kuin V10 naamio, mutta itse en oikein pidä purkkipakkauksesta. Tuubista kun tuotetta on helpompi, siistimpi ja hygieenisempi annostella. Muutoin tykkään tästäkin naamiosta ja koen sen kosteuttavan ihoani tehokkaasti.

Kun iho punottaa, kiristelee tai kiukuttelee muuten vain kannattaa heittäytyä yöksi kosteuttavan naamion hellään huomaan. Aamulla kaikki näyttää valoisammalta, joskus jopa äitien silmänalusetkin.

Onko sinulla suosikkia yönaamioiden joukossa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s