Laura Mercier – Kosteutta syysiholle

Tykkään hemmotella ihoani kosteussuihkeilla. Aamuin, illoin ja vaivuttuani iltapäiväkoomaan, kosteussuihkeet toimivat aina. Ja tahdon jakaa kanssanne tämän kaikkien janoisten sankarin: Laura Mercierin Perfecting Water Moisture Mistin.

Pintakuivuus kuriin hoitovedellä

Laura Mercier Perfecting Water Moisture Mist

Perfecting Water Mist sisältää merivettä, sinkkiä, kalsiumia ja magnesiumia. Ja se on superkosteuttava. Tuote on hieman normaalia kasvovettä paksumpaa ja se sopii hyvin kosteuttavaksi tuotteeksi ennen seerumia. Tätä voi myös kerrostella ihon tarpeiden mukaan.

Perfecting Water Mist imeytyy hyvin. Käytön jälijiltä iho tuntuu hyvin kosteutetulta. Tuote myös rauhoittaa mukavasti ärtynyttä ja punottavaa ihoa. Ihon pinta ei jää tahmeaksi tämän jäljiltä eikä tuote myöskään rullaannu iholla. Tällainen hoitovesi myös auttaa auttaa seerumia tai kasvovoidetta imeytymään paremmin. Tuote on hajusteeton, joten se sopii hyvin herkemmällekin iholle.

Ainut miinus tulee suihkepullosta. Suhkauttaessa tuotetta tulee ulos isosti ja sen verran kovalla volyymillä, että ihan vastalaitettua meikkiä en lähtisi tällä sotkemaan. Suihkuttelenkin itse tätä ensin käsille, josta taputtelen tuotteen iholle.

Tämä on hyvä kosteuttava hoitovesi joka passaa herkemmällekin hipiälle. Oikea täsmäisku kuivumista vastaan. Suosittelen lämpimästi.

Mikä on sinun suosikkisi kosteuttavista kasvovesistä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s