Aesop -Australian lahja ihollesi

Australiasta tuntuu tulevan mukavia ihmisiä, loistavaa teevee-viihdettä sekä laadukkaita ihonhoitotuotteita. Mitäköhän ne oikein sekoittavat juomaveteensä? Olen tutustunut viime aikoina australialaisen Aesopin vartalonhoitotuotteisiin ja löytänyt merkitä muun muassa maailman parhaan tuoksuisen vartalovoiteen.

Aesop on perustettu 1987 ja merkki pyrkii valmistamaan huippulaatuisia kasvojen-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteita. Tuotteissa hyödynnetään tutkitusti tehokkaita kasviperäisiä ja synteettisiä raaka-aineita. Puhtaasti luonnonmukaisia tuotteita nämä eivät siis ole, mutta testaamieni tuotteiden inci-listauksista löytyy laadukkaat raaka-aineet ilman parabeeneja, väriaineita tai mineraaliöljyä.

Aesopin pakkaukset ovat minimalistisen tyylikkäitä. Jos kylpyhuoneessasi ei mellasta kokeilunhaluinen taapero, voit rinta rottingilla esitellä näitä pulloja lavuaarin reunalla.

Aesop Rind Consentrate Body Balm

Jos pitäisi valita suosikkini kaikista testaamistani vartalovoiteista, se olisi tässä. Aesopin Rind Consentrate Body Balm tuntuu ja tuoksuu nimittäin jumalaiselle.

Vartalovoiteiden ykkönen

Tuote kosteuttaa tehokkaasti tuntumatta lainkaan rasvaiselta. Voide on kevyttä, levittyy helposti ja eikä jätä ihoa tahmeaksi. Erittäin kuivalle iholle ja vartalonhoidon veteraaneille suosittelisin tämän kaveriksi vielä hyvää vartaloöljyä.

Rind Consentrate Body Balm hoitaa ihoa muun muassa manteli-, kookos- ja macademiaöljyillä. Shea- ja kaakaovoi pitävät hipiän pehmeänä ja sileänä. Tuotteen taivaallinen tuoksu tulee greipin, sitruunan, appelsiinin kuoresta. Tällä etelän energiaa henkivällä eliksiirillä taittuu samalla niin kuiva iho kuin kaamosmasennuskin.

Aesop Geranium Leaf Body Balm

Tässä vartalovoiteessa on pääosin samat hoitavat aineet kuin Rind Consentrate Body Balmissakin. Tuote sisältää manteli-, kookos- ja macademiaöljyä sekä shea- ja kaakaovoita. Tuotteet ovat sangen samankaltaisia, mutta Geranium Leaf on ehkä astetta paksumpaa ja hoitavampaa. Myös tuoksumaailma on erilainen. Tässä tuoksua hallitsee geraniumin lehti, mandariini sekä sitruuna. Tuoksu on mielestäni maanläheisempi ja rauhoittavampi. Erittäin miellyttävä, mutta koska olen aivan heikkona appelsiinin raikkauteen, on oma valintani näistä kahdesta Rind Consentrate Body Balm.

Tuubit toimivat matkakaverina

Aesop Geranium Leaf Hydrating Body Treatment

Jos iho kaipaa lisäkosteutta niin vartalovoiteen lisäksi kannattaa lotrata laadukkaalla ihoöljyllä. Aesopilla on monia hyviä vaihtoehtoja tähän. Geranium Leaf -öljy sisältää muun muassa manteli-, hasselpähkinä-, kookos- ja macademiaöljyä sekä E-vitamiinia.

Tuotetta suositellaan levitettäväksi kostealle iholle noin teelusikallinen. Myönnettäköön, että ihoöljyjen ystävänä oma annoskokoni on hieman runsaskätisempi. Yksi hyvä tapa on lisätä tätä muutama tippa saman sarjan vartalovoiteeseen. Johan saavat kehon kuivat kohdat kyytiä.

Aesop Breathless

Breathless on öljysekotus, joka hoitaa ja ravitsee ihoa. Tuote sopii Rind Consentrate Body Balmin kaveriksi, sillä tässä öljyssä tuoksuu herkullinen veriappelsiini. Muutama pisara tätä vartalovoiteen joukkoon ja et voi lopettaa ihosi nuuskimista.

Kyseessä on todellinen tehohoito joka sisältää manteli-, macademia-, jojoba- ja auringonkukkaöljyä. Tuotteessa on käytetty myös laakerinlehtiöljyä, jolla on muun muassa antioksidanttisia sekä tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia. Öljy tuoksuu ihanan luonnolliselle ja tuntuu yleelliseltä iholla. Lopputuloksena on silkinsileä iho ja virkistynyt mieli.

Aesopin tuotteet ovat mielestäni vartalotuotteiden aatelistoa. Laadukkaat raaka-aineet, jumalaiset tuoksut ja kauniit pakkaukset tuovat iloa iholle ja mielelle. Arjen luksusta parhaimmillaan.

Ovatko Aesopin tuotteet tuttuja sinulle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s