Shangpree -Kultainen kuminaamio

Annan heti alkuun kullanarvoisen vinkin kaikille visuaalisesti herkille sielunveljille: kun puhutaan kuminaamioista niin ole varuillasi googlen kanssa. Kuvamateriaali voi olla melkoista.

Ei huolta, nämä ovat vain kasvonaamioita

Nämä oikeasti ihonhoitoon tarkoitetut maskit ovat ihan riittävän jännittäviä jo itsessään. Ja niillä on myös monta hämmentävää nimeä: rubber mask, modeling mask tai kotimaisittain kuminaamio. Kyseessä on geelimäinen naamio, joka sekoitetaan itse, yleensä jauheesta ja vedestä. Geeli kuivuu iholla kumimaiseksi naamioksi, joka vaikutusajan jälkeen kuoritaan iholta pois. Tänään suurennuslasin alla on Shangpreen Gold Premium Modeling Mask.

Ei, se ei valitettavasti ole ihan yhtä korea iholla kuin tässä kuvassa

Tällainen kuminaamio on kuin harsonaamion isoveli, niin hinnaltaan kuin ominaisuuksiltaankin. Kasvoille levitettävä naamio istuu iholle paremmin kuin harsonaamio ja kumimainen rakenne estää tehoaineiden haihtumista harsoa tehokkaammin. Naamio vaatii hieman enemmän vaivannäköä, mutta lopputulos on ainakin tällä naamiolla vaivan arvoinen.

Tehoaineina Shangpreen Gold Premium Modeling Maskissa on käytetty muun muassa kultaa, kollageenia, ginsengiä ja kaviaaria. Lisäksi tuote sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia kuten panthenolia, merilevää ja aloe veraa. Naamio lupaa kosteuttaa ja napakoittaa ihoa.

Pakkaus sisältää muovisen kulhon, spatulan sekä pussin jauhetta ja kultageeliä. Kulho on yllättävän tukeva ja spatulakin sopii käytettäväksi uudelleen.

Käyttö on sangen simppeliä. Ensin iho puhdistetaan huolellisesti. Suosittelen myös kevyttä kuorintaa ennen naamion levittämistä, jotta iho saa siitä parhaat tehot irti.

Sitten jauhe ja geeli sekoitetaan kulhossa ja levitetään pikavauhtia kasvoille ja dekolteelle. Levittämisessä kannattaa todella pitää vauhtia, jotta naamio ei ehdi jähmettyä. Tämän jälkeen onnekkaat vapaaherrattaret voivat pötkötellä kullattuina suosikkisarjansa äärellä ja perheelliset siirtyä siivoamaan jälkikasvunsa ja tussien kollaboraatiota kylpyhuoneen ovesta. Kun naamio on ehtinyt hetken jähmettyä, se pysyy hyvin paikallaan eikä juurikaan valu.

Vaikutusaika on paketin mukaan puolisen tuntia, mutta olen antanut tämän vaikuttaa reilusti pidempäänkin. Tuote pysyy kosteana pitkään ja lähtee kasvoilta helposti kuorimalla.

Ja kultaisen kuoren alla on tapahtunut pieniä ihmeitä. Naamion jäljiltä iho on pehmeä, kosteutettu ja sen sävy tasaisempi kuin ennen. Kosteuttava vaikutus iholla tuntuu yllättävän pitkään. On kuin olisi käynyt kasvohoidossa. Iho näyttää kirkkaalta ja levänneeltä. Tämä voittaa kyllä kokeilemani harsonaamiot mennen tullen, mutta hintakin on sen verran kova, että säästän tämän herkun suosiolla erityishetkiin.

Onko sinulla suosikkinaamiota?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s