Cosrx Advanced Snail Muchin Essence -Etanaseerumilla kuivuutta vastaan

Ihonhoito on joskus kummaa touhua. Havahduin eräänä iltana pohtimaan mikä ihme saa tällaisen keski-ikäisen suomalaisen perheenäidin hieromaan iholleen etanan limaa. Tämäkin outous on peräisin viime vuosina villinneestä korealaisesta ihonhoidosta. Voitaneen todeta, että siellä taidetaan ihonhoidon lisäksi myös tehokas markkinointi.

Ihanan ihon salaisuus vai markkinamiesten humpuukia?

Cosrx on korealainen tuotesarja, joka tuottaa mahdollisimman tehokkaita tuotteita mahdollisimman vähillä ainesosilla. Olen testannut merkiltä kaksi kosteuttavaa essencea. Essencet ovat kasvoveden ja seerumin välissä iholle taputeltavia hoitonesteitä joiden tehtävänä on kosteuttaa ja helliä ihoa sekä auttaa seerumia ja kosteusvoidetta imeytymään paremmin.

Cosrx Advanced Snail Muchin Essence

Tuote sisältää 96% etanaseerumia (kauniimpi ilmaisu limalle, eikö?) ja siltä se totisesti tuntuukin: aine on limaista ja venyvää. Koostumus koettelee ensikertalaista, mutta onneksi neste imeytyy ihoon hyvin eikä jätä kasvoja tahmaisiksi. Tuote on pakattu kätevään pumppupulloon ja muutama painallus riittää hyvin kasvojen ja dekolteen iholle. Purkista piisaa näin ollen iloa pidemmäksikin aikaa.

Erikoisesta tehoaineesta huolimatta tämä hoitoneste kosteuttaa erittäin hyvin ja sopii kuivan, epäpuhtaan tai jopa hilseilevän ihon hoitoon. Etanaseerumin lisäksi tuote sisältää mm hyaluronihappoa, allantoiinia ja pantenolia. Tuote rauhoittaa ja korjaa ihon rakennetta. Hajusteeton ja väritön koostumus toimii hyvin myös herkällä iholla. Nelivuotias piti etanan limaa ällöttävänä, mutta tällainen kypsempi kuluttaja kyllä tykkää, kun tuote on toimiva. Mitä sitä kauhistelemaan. Johan sitä on täällä kotimaassakin ureaa hierottu kantapäiden kovettumiin iät ja ajat.

Cosrx power essencet

Cosrx Hyaluronic Acid Hydra Power Essence

Jos etanan liman hierominen omalle hipiälle tuntuu vielä turhan eksoottiselta, niin Cosrx tarjoaa myös tutumman vaihtoehdon kuivan ihon avuksi. Cosrx Hyaluronic Acid Hydra Power Essence sisältää nimensä mukaisesti aimo annoksen hyaluronihappoa. Lisäksi tästä kosteuspommista löytyy tyrnivettä, glyseriinia ja pantenolia. Ainesosia tuotteessa on alle 10, joten tästä on turhat täyteaineet karsittu pois.

Tämäkin hoitoneste on kirkasta ja hajutonta. Tuntuma on kuitenkin selvästi kevyempi kuin etanaseerumissa. Käsissä neste on aluksi hieman tahmainen, mutta tämä taitaa olla ominaisuus miltei kaikissa hyaluronihappoa reilummin sisältävissä seerumeissa. Tuote ei kuitenkaan imeydyttyään jätä ihoa tahmeaksi, eikä rullaannu meikatessa.

Molemmat näistä Cosrxin hoitonesteistä ovat mielestäni hyvin kosteuttavia ja hellävaraisia. Ne tekevät ihosta pehmeämmän ja auttavat myös rauhoittamaan tilapäisiä ihokriisejä. Tuotteet ovat myös kohtuuhintaisia ja pullot riittoisia. Enkä liputa ihan yksin näiden puolesta. Molemmat tuotteet näyttävät keräävän loistoarvioita käyttäjiltään. Ehkä etanan limassa todella on jotain ihmeellistä. Tai sitten meille vain myydään ihonhoidon nimissä miltei mitä tahansa. Tsekkaa vaikka tämä seuraava hittiaine: kaikkea ne korealaiset keksiikin.

Oletko jo kokeillut etanaseerumeita vai liputatko tutumpien tehoaineiden puolesta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s