Perjantainaamio – Dear Klairs Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask

Perjantai on oiva hetki naamiohuveille. Kosteuttava kangasnaamio toimii niin arjen sankarille kuin juhlaväellekin. Maskista saa apua viikon aikana kertyneisiin väsymyksen merkkeihin ja sillä valmistelee täydellisen pohjan meikille jos tiedossa on iltarientoja.

Dear, Klairs Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask

Dear Klairs on kehittänyt naamion, josta hyötyvät ihan kaikki. Hyaluronihappo ja panteoni kosteuttavat, aloe vera, allantoiini ja rohtosammakonputki rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja tuotteen sisältämät keramidit vahvistavat ihon omaa suojakerrosta. Tämä huippucocktail tarjoaa samealle syysiholle kunnon kosteuskylvyn.

Inci

Naamio on vamistettu tensel-kuidusta ja se tuntuu miellyttävältä kasvoilla. Maski on kahdessa osassa (voi kun kaikki kangasnaamiot olisivat), joten se istuu kasvoille erinomaisesti. Pakkauksessa ei juurikaan ole ylimääräistä seerumia, mutta ne vähätkin kannattaa toki taputella iholleen vaikkapa dekolteen iloksi. Naamio pysyyy paikallaan sotilaallisesti.

Arjen väsynyt sankari nauttii kahvista ja kangasnaamioista. Ole kuin et huomaisikaan kahvitahroja.

Naamio saa vaikuuttaa noin 15-20 minuuttia. Oma miedosti ärtynyt hipiäni oli tämän jäljiltä rauhoittunut, sen sävy tasoittunut ja pintakuivuus loisti poissaolollaan. Iho oli pehmeä ja kosteutettu ja peilistä näkyi miltei virkeät kasvot. Ihan eri tyyppi, kuin aamun ensinäkemältä. Jos ihosi kaipaa ensiapua tiukan viikon (tai viikkojen) jäljiltä niin kokeile tätä.

Millä sinä hemmottelet ihoasi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s