Akademikliniken

Voi kun kaikki ihonhoitosarjat kauppaisivat tuotteitaan matkapakkauskoossa. Olen täysverinen ihonhoitoaddikti, joten kokeilen mielelläni uusia tuotemerkkejä, mutta en haluaisi sijoittaa perhekokoon ennen kun olen tuotteen hyväksi havainnut. Ja niistä pienistä näytepusseista tulee vain paha mieli. Yhden yön hoidot kun harvemmin tarjoavat ihmeitä. Ihonhoidossa tai muutoinkaan.

Sitoutuminen perhekokoon vaatii aikaa

Akademikliniken oli itselleni uusi tuotesarja. Kyseessä on ruotsalainen plastiikkakirurgiaan erikoistunut klinikka, joka on vuosien tutkimustyön jälkeen julkaissut oman ihonhoitosarjansa. Tuotteita on kehitetty avuksi muun muassa ihon epäpuhtauksien, ikääntymisen merkkien sekä uv-säteilyn aiheuttamien ihovaurioiden hoitoon. Merkki vaikutti mielenkiintoiselta ja siltä löytyi monia tuotteita matkapakkauskoossa, joten hankin kesällä muutamia tuotteita kokeiltavaksi ja pidin niistä kovasti.

Akademikliniken Cure Extra Care Cleanser

Harmaan arjen ja samean ihon sankari on toimiva puhdistustuote. Tämä putsari poistaa lian ja meikit hellävaraisesti ja peseytyy helposti kasvoilta pois. Tuote lisätään kosteille kasvoille ja se vaahtoaa kevyesti. Putsari sisältää muun muassa kauraa, lakritsijuurta, pantenolia ja niasiiniamidia. Se sopii miedon koostumuksensa ansiosta hyvin myös herkälle iholle. Iho tuntuu tämän jäljiltä puhtaalta, mutta ei kiristele. Tuote on pakattu kätevään pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella. Mitä muuta voi hyvältä putsarilta vaatia. Tästä tuli itselleni suosikkituote, josta se perhekoko on jo hankittuna.

Nämä toimivat hyvin yhdessä

Akademikliniken Pure Radiance Cleanser

Tämä on astetta tehokkaampi geeliputsari. Tuotteessa on raikas tuoksu ja se sisältää hellästi kuorivia ainesosia kuten hedelmä- ja maitohappoa sekä tehokkaasti kosteuttavia aineita kuten pantenolia ja aloe veraa.

Itse käytän tätä aamuisin, muutaman päivän välein, mutta tätä voi varmasti käyttää useamminkin jos käytössä ei ole voimakkaita retinoleja tai liikaa muita kuorintatuotteita. Tuotteessa on miellyttävä koostumus ja hyvät tehoaineet. Itse koin tämän tuovan kaivattua lisätehoa ihonhoitorutiiniini olematta kuitenkaan liian kuoriva. Ihoni tuntui muutamien viikkojen käytön myötä puhtaammalta ja kirkkaammalta kun aiemmin

Akademikliniken Pure Berry Toner

Tämä kosteuttava kasvovesi onkin ollut jo esillä blogissani. Vaikuttavina aineina tässä toimivat peptidit, antioksidantit sekä kosteuttavat ainesosat kuten aloe vera ja allantoiini. Herkullisen tuoksuinen, hellä ja hyvin kosteuttava kasvovesi.

Tämä kasvovesi tuoksuu aivan muumilimpparille❤️

Akademikliniken Pure Clarifying Moist

Erikoinen tuote. Tämä ihmeaine on toimii joko seerumina tai kevyehkönä kosteusvoiteena. Koostumus on geelimäinen ja lähempänä seerumia kuin voidetta. Tumma ja miedosti tuoksuva seerumi imeytyy iholle helposti eikä tahmaa. Käytän tätä itse satunnaisesti kosteusvoiteen alla tuomassa aina tervetullutta lisäkosteutusta.

Tuote kosteuttaa hyaluronihapon ja pantenolin avulla. Sen pitäisi tehota myös epäpuhtauksiin salisyylihapon ja niasiiniamidin muodossa. En ole täysin vakuuttunut miten hyvin salisyylihappo vaikuttaa kosteuskerrosten ja seerumeiden päältä, mutta pieni lisäkosteutus on toki aina hyvästä. Tuote sisältää myös probiootteja, e – vitamiinia ja skavlaania. Tehoaineidensa puolesta tuote vaikuttaa hyvin kiinnostavalta, mutta en ole vielä ihan vakuuttunut onko tällä oikeasti sen suurempaa vaikutusta ihon kuntoon. Ehkä tämä täytyy ottaa päivittäiseen tehokäyttöön, jotta näen saako tällä pidemmän aikavälin tuloksia.

Plastiikkakirurgia ei ole oma juttuni, mutta olen iloinen, että naapurimaan klinikalta löytyy kelpo tuotteita ihon kotihoitoonkin. Etenkin Akademiklinikenin puhdistustuotteet olivat minulle niin mieluisia, että päädyin sijoittamaan sarjan antioksidantti -kasvovoiteeseen. Kirjottelen siitä lisää myöhemmin.

Onko Akademikliniken sinulle tuttu merkki?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s