Ling Hydrator For Body Feeling Beautiful -Kukkaistuoksuinen kosteussuihke

Väsyneenä käy kaikenlaisia vahinkoja. Etenkin kun näin syksyisin hämärän rajamailla ovat niin kylpyhuoneen valaistus kuin siellä käyvät ihmisetkin. Itselläni krooninen väsymys ja täpötäydet hyllyt saavat kosmetiikkapurkit villiintymään ja hyppimään tasoilta alas kuin kengurut.

Ahdasta?

Viimeeksi purkkirivistöstäni harakirin toteutti ihanainen Ling Hydrator For Body -suihke. Olin juuri ehtinyt hullaantua tähän kosteuttavaan vartalosuihkeeseen, kun se saikin tarpeekseen ahtaista tiloista ja päätti loikata alas kuivurin katolta. Kerättyäni itseni ja pullonpalaset kylpyhuoneen lattialta, olisin hankkinut heti uuden pullon rikkoutuneen tilalle, mutta tuotetta ei saanutkaan enää tilattua suomesta. Kun jo kohtalooni alistuneena lopulta bongasin tämän tuotteen jälleen Bootzin valikoimasta, riemastuin niin, että äidyin jopa siivoamaan kylpyhuoneeni hyllyt. Ehkä puhtaampi ja tilavampi ympäristö estäisi epätoivoiset ratkaisut tulevaisuudessa.

Ling Hydrator For Body Feeling Beautiful

Tämä vartalosuihke on yleellisen tuntuinen ja erittäin kosteuttava. Suihketta voi lisätä iholle suihkun jälkeen ennen kosteusvoidetta tai tällä voi korvata jopa koko voiteen. Mielestäni tuote on parhaimmillaan vartaloöljyn kaverina. Ruusu- tai jasmiiniöljy korostavat tämän tuoksumaailmaa erityisen hyvin.

Lingin vartalosuihke on pakattu muoviseen pumppupulloon. Onneksi. Lasinsirpaleita olisi ollut vielä synkempää keräillä pitkin kylpyhuoneen lattiaa. Tuote on väritöntä, nestemmäistä ja hieman kasvovettä paksumpaa. Tämä imeytyy ihoon hetkessä eikä jätä ihoa tahmeaksi. Tuloksena on välittömästi kosteutettu ja pehmeä iho. Bonuksena on selkeä ja miellyttävä kukkaistuoksu, joka tulee jasmiinin ja fragipanin aromaattisista öljyistä. Kosteuttavina aineina tässä on käytetty glyseriiniä, ruusuvettä, hyaluronihappoa ja sodium pca:ta. Skavlaani ja vihreä tee pitävät ihon ihanan pehmeänä.

Jos kaipaat kesäistä tunnelmaa kylpyhuoneeseesi ja olet kukkaistuoksujen ystävä, niin suosittelen kokeilemaan tätä. Mutta lupaa, ettet säilytä tätä turhan korkealla hyllyllä. Kaiken varalta.

Onko Ling sinulle tuttu tuotemerkki?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s