Skincity joulukalenteri 2019

Päivitys: paljastan kalenterin koko sisällön tässä jutussa.

Ho-ho-hou! Lapa pystyyn, jos sinäkin olet pitänyt näitä ihonhoidon joulukalentereita ihan hömppänä. Vähän lapsellisena? Kuka näitä muka ostaa? Ilmeisen moni, esimerkiksi näköjään minäkin. Sain korjailla käsityksiäni tästäkin ilmiöstä, kun innosta puhkuen availin täysin ennenaikaisesti Skincityn tämän vuoden joulukalenteria. Se on nimittäin iso, ihana ja täynnä oikeasti laadukkaita tuotteita.

Täynnä iloisia yllätyksiä

Miten sitä sitten päätyy tällaiseenkin erikoisuuteen rahojaan hassaamaan? Itselläni tämä johtui paljolti siitä, että pidän Skincityn valikoimasta. Kokeilen heiltä mielelläni uusiakin tuotemerkkejä, koska uskon heidän valikoivan myytävät merkit fiksusti. Lisäksi tykkään kokeilla uusia tuotteita ja tässä saa melkoisen monta uutta testattavaa kerralla. Addikti arvostaa! Tämän lisäksi minut vakuutti Skincityltä saamani syksyinen tilaajalahja, jonka sisällöstä yllätyin niin iloisesti, että jaksoin uskoa heidän panostavan vähintään yhtä lailla tähän joulukalenteriin. Enkä joutunut pettymään.

Kuka jaksaa odottaa jouluaattoon?

Jätän tuotteet vielä paljastamatta, koska en halua viedä yllätystä niiltä, jotka pystyvät tätä jemmaamaan jouluun saakka (pystyykö joku oikeasti??), mutta sanon sen, että tämä sisältää tuotteita erittäin laadukkailta tuotemerkeiltä, kiinnostavia uutuuksia sekä muutaman hykerryttävän hyvän kulttituotteenkin.

Ne jotka ehtivät ostamaan tämän voivat olla todella tyytyväisiä hankintaansa. Tämä myytiin päivässä loppuun, vaikka hinta olikin kohtuullisen korkea (135 €). Mutta korkea on laatukin ja turhia täytetuotteita tämä paketti ei sisällä. Luin muuten jostain, että Herra Armani oli pakannut omaan joulukalenteriinsa useammankin avaimenperän. Sellainen tuntuu kauniisti sanottuna melkoiselta vedätykseltä tässä hintaluokassa.

Ihana ihonhoidon matkalaukku!

Skincityn joulukalenteri on pakattu kookkaaseen kempparilaukkuun, jonka pakkaa mielellään matkoille mukaan ja sen sisältämät tuotteet ovat kauniissa numeroiduissa kangaspusseissa, joista voi halutessaan kyhäillä oman joulukalenterin ensi vuodelle. Monikäyttöisyysestä iso plussa ja kiva kun pakkausta ei tarvitse arkistoida roskiin joulun jälkeen.

Itse aion härskisti nauttia tästä upeasta paketista jo ennen kun joululaulut saapuvat marketteihin. Ostan sitten Dumle-kalenterin lähempänä joulukuuta ja nautin kunniallisesti sen sisältämät herkut ajallaan. Ihanan lapsellista sekin!

Mitä pidät kosmetiikkakalentereista? Joko avasit omasi vai jaksatko odottaa oikeaa kuukautta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s