Ensiapu väsyneille jaloille -Kocostar Foot Moisture Pack

Löysin Stockan Hulluilta päiviltä riemastuttavan tuotteen: naamiosukat! Outojen naamioiden ystävänä, olen halunnut kokeilla näitä jalkanaamioita jo tovin, mutta hulluuden lisäksi tämä kokeilu vaati hyvän alennusprosentin ennen sukkien päätymistä ostoskoriin.

Apua arjen unohdetuille sankareille

Mistään järkiostoksesta tässä ei siis ole kyse, mutta välillä on mukava heittää aivot narikkaan ja hömppäillä. Naamiosukat saivat itseni hyvälle tuulelle ja myös jalkani nauttivat saamastaan erityishuomiosta.

Kocostar Moisture Foot Pack

Kertakäyttöiset naamiosukat ovat hauska tapa toteuttaa jalkahoito kotona, kun aika tai rahat eivät riitä hoitolaan lähtemiseen. Jos jaksat hifistellä, niin suosittelen ensin pesemään jalat ja nauttimaan sen jälkeen rentouttavasta jalkakylvystä. Ihon ja pään sopivasti pehmettyä, jalat kannattaa vielä raspata tai kuoria, jotta naamion tehoaineet pääsevät vaikuttamaan mahdollisimman tehokkaasti. Rohkeimmat rekrytoivat kumppaninsa vielä kruunaamaan hetken jalkahieronnalla.

Kuulostaako ihanalta, mutta utopistiselta? Ei hätää, ruuhkavuosina riittää, kun naamiot heittää puhtaisiin jalkoihin suihkun jälkeen. Kukaan ei tuomitse, kunhan jalat ovat puhtaat.

Paketti sisältää muoviset sukkapussit, jotka on täytetty kosteuttavalla seerumilla. Tehoaineina tässä Kocostarin jalkanaamiossa on käytetty kosteuttavaa aloe veraa ja kurkku-uutetta sekä hoitavaa sheavoita ja arganöljyä. Tuote sisältää myös useita erilaisia hedelmä- ja kukkaisuutteita, jotka antavat seerumille supervoimien lisäksi myös miellyttävän tuoksun.

Kun sukkapusseja on hetki ihmetelty, voi ne vetäistä rohkeasti jalkoihin ja sulkea sukkien suut kiinnitysteipillä. Näiden päälle voi vetäistä vielä mukavat pörrösukat jotta jalat pysyvät lämpöisinä ja esteetikot eivät saa päänsärkyä. Naamiot eivät sotke ja ne pysyivät loistavasti paikallaan, jopa lapsiperheen iltahulinoiden aikaan.

Kuten muutkin naamiot, nämä ovat hauskat mutta eivät kovin viehättävät

Ohjeiden mukaan näiden annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen loput seerumit taputellaan vielä iholle jalkojen iloksi. Unohdin itse nämä päälleni pidemmäksikin aikaa ja naamion jälkeen kuorrutin vielä koko komeuden paksulla jalkavoiteella. Ei liene pakollista, mutta tuskin haitaksikaan.

Jalat tuntuivat naamioinnin jäljiltä pehmoisilta ja kosteutetuilta. Tämän lisäksi omat jalkapohjani ovat kihelmöineet käytön jälkeen koko illan (siis hyvällä tavalla). Tunne on hyvin samankaltainen kuin jalkahoidosta poistuessa: on raukea ja levännyt olo. Satunnainen hömppä tekee ihmiselle selvästi hyvää!

Oletko kokeillut naamiosukkia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s