Rasvoittuvan ihon pelastus -Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream

Liikaa öljyä tuottava iho ei ole suoranainen juhlan aihe. Pientä näppyä puskee pintaan milloin mistäkin mitättömästä syystä, iho kiiltää ja silmämeikit karisevat jo metromatkalla. Myös sopivan kasvovoiteen löytäminen voi olla työn ja tuskan takana. Onneksi tuhannen ja yhden yövoiteen jälkeen kohtasin itse viimein Herra Oikean.

Käytön jälkiä löytyy niin purkista kuin sen käyttäjästäkin

Pintakuiva ihoni kaipaa kosteutta, mutta sitä saa kerrostamalla iholle kasvo- ja hoitovesiä. Kasvovoiteella koetankin lähinnä lukita kosteuden ja tehoaineet iholleni. Liian kevyt koostumus voiteessa korostaa pintakuivuutta, mutta herkästi rasvoittuva ihoni myös rankaisee nopeaan epäpuhtauksilla, jos voide on turhan tuhtia. Tasapainoile nyt siinä sitten.

Onneksi sain vinkin Peter Thomas Rothin Water Drench sarjan kasvovoiteesta. Olen kokeillut tuotesarjasta myös puhdistusvoidetta, jota suosittelen lämpimästi. Sarjan tuotteet ovat koostumukseltaan keveitä, mutta kosteuttavat koko rahan edestä.

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream

Peter Thoms Rothin kasvovoide sopii niin päivä- kuin yökäyttöönkin. Tuote on öljytön, hajusteeton ja alkoholiton, joten tämä toiminee myös herkkiksille. Kevyen koostumuksensa ansiosta voide levittyy iholle pehmeästi. Se myös imeytyy hetkessä ja kosteuttaa tehokkaasti ja pitkään. Tuote ei jätä ihoa rasvaiseksi, vaan tekee kasvoille suorastaan silkkisen tuntuman. Tämä voide sopiikin loistavasti meikin alle.

Peter, purkki ei ole pop

Jos nyt jostain täytyy murista tämän tuotteen osalta, niin purkkipakkaus on so last season. Se on epähygieeninen ja kaikin puolin epäkäytännöllinen. Murr.

Voiteessa on käytetty hyaluronihappoa useammassa eri molekyylikoossa. Hyaluronihapon tarkoituksena on sitoa kosteutta ihon pintaan ja täyttää kuivuudesta johtuvia juonteita, jotta iho näyttäisi nuorekkaammalta. Tämän lisäksi tuotteen sisältämät keramidit sekä silkkiproteiini suojaavat ihoa ja pitävät huolta sen kosteustasapainosta. Voiteessa on käytetty myös seljanmarjaa, jolla on antioksidanttisia vaikutuksia sekä hiivauutetta, joka suojaa ja rauhoittaa ihoa.

Kansankielellä sanottuna: tämä kosteuttaa ihoa ihan oikeasti. Ja pitää samalla rasvoittuvan ihon sekä epäpuhtaudet kurissa. Se on sen luokan sankarteko, että tämä purkki pysyy luottotuotteenani huolimatta purkkipakkauksesta.

Rasvoittuvan ihon kanssa pärjää, kun vain löytää oikeat tuotteet avuksensa. Ja kuulkaa kummia: iho joka tuottaa öljyä yli omien tarpeidensa myös ikääntyy hitaammin. Uskotaan tähän, eikö?

Onko Peter Thomas Roth sinulle tuttu merkki?

One thought on “Rasvoittuvan ihon pelastus -Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s