Kurpitsavaunuilla kohti Halloweenjuhlia – Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Kuva: pixabay

Lähestyvän halloweenin hengessä korkataan tänään Peter Thomas Rothin kuoriva kurpitsanaamio. Kuorinta-aineet ovat ihonhoidossa niitä juttuja joita sietääkin hieman pelätä. Erityisesti happokuorinnat voivat aiheutaa väärinkäytettyinä jopa kemiallisia palovammoja ja liiallisella voimankäytöllä voi saada pahaa jälkeä iholleen myös mekaanisen kuorinnan myötä. Jotta lopputulos ei suotta sisältäisi verta, kauhua ja katkenneita verisuonia niin kevyet otteet, ohjeiden noudattaminen ja omalle iholle sopivat käyttövälit ovat paikallaan.

Kurpitsanasmio sopii syksyyn. Kuvassa nuorison suosima malli.

Ihon kuorinta on silti hyödyllistä miltei kaikille ihotyypeille. Kuorimalla kuolleen ihosolukon pois kasvot näyttävät kirkkaammilta, ihon pinta tasaisemmalta ja tehoaineetkin imeytyvät paremmin. Herkemmälle ihotyypille toimii parhaiten hellä entsyymikuorinta kun taas erilaiset happokuorinnat tarjoavat tehokkampia tuloksia jos iho niitä vain sietää. Mekaaninen kuorinta tekee ihon pinnasta ihanan tuntuisen, mutta liian karkeat kuorintarakeet voivat tehdä pahimmillaan pieniä haavoja ihon pintaan. Jos mekaanisia kuorintoja haluaa käyttää, niin suosittelen hellävaraisempia koostumuksia ja otteita.

Kuinka usein sitten ihoaan kannattaisi kuoria. Tuhannen taalan kysymys johon on maailman tylsin vastaus: se riippuu. Siihen vaikuttaa niin ihotyyppi, käytössä olevat tehoaineet, kuorintatuotteiden voimakkuus ja todennäköisesti myös tähtien sen hetkinen asento. Toiset tykkäävät käyttää kevyitä kuorivia kasvovesiä tai puhdistusaineita jopa päivittäin, mutta useimmille pari kertaa viikossa on passeli.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

3 kuorintaa yhden hinnalla

Tämä matkakokoinen kuoriva naamio on pakattu teemaan sopivasti iloisen oranssiin tuubiin. Täyskokoinen pakkaus taitaa tosin olla purkkiversio. Tuotetta on helppo annostella tuubista ja tässä on selkeä ja voimakas kurpitsan tuoksu. Sanoisin, että on makuasia onko se hyvä vai ei. Naamio on geelimäistä ja siinä on hyvin hienojakoisia alumiinioksidikiteitä, jotka tasoittavat ihon pintaa. Tämän lisäksi tuotteen sisältämä kurpitsaentsyymi ja hedelmähapot kuorivat ihon pintaa. C-vitamiini tehostaa kuorinnan kirkastavaa vaikutusta.

Tuote levitetään puhtaille kasvoille kevein, pyörivin liikkein ja naamion annetaan vaikuttaa iholla 3 – 7 minuuttia. Tuote peseytyy pois helposti lämpimällä vedellä. Iho tuntuu tämän jäljiltä pehmeältä ja näyttää mielestäni selvästi tasaisemmalta. Oma ajoittain herkistelevä ihoni sietää tätä kerran viiiossa käytettynä, mutta tuotetta voi käyttää parikin kertaa viikossa jos oma hipiä sen kestää.

Kaikkiaan miellyttävä kuorintatuote, jolla kelpaa valmistella ihonsa paraatikuntoon vaikkapa niitä halloweenjuhlia varten. Mutta niin kuorinnan kuin juhlienkin suhteen, otetaan kohtuudella!

Kuinka usein sinä uskallat kuoria ihoasi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s