Kirkkaampi iho C – vitamiinilla – PerriconeMD Intensive Brightening Regimen 15%

Kun kollega kuorii iltapäivällä avokonttorissa mehevän mandariinin, leijuu ilmassa sekä huumaava sitrustuoksu että vilpitön kateus. Sitrushedelmiä kannattaa nauttia ihanan tuoksun lisäksi myös niistä saatavien vitamiinien vuoksi. Erityisesti mieltä ja ihoa piristävä C-vitamiini on todella tarpeen tämän sateisen syyspöhnän keskellä.

Jaffat tulloo!
Kuva: pixabay

Käytän itse C-vitamiiniseerumia joka aamu sen antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Valitettavasti oma suosikkiseerumini tuoksuu etelän hedelmien sijaan aivan nakkivedelle. Tästä syystä käyn aina silloin tällöin vieraissa. Herra Perricone on nimittäin tehnyt ihanan raikkaan ja hellävaraisen C-vitamiiniseerumin, joka taittaa aamuankeutta taivaallisella sitrustuoksullaan.

PerriconeMD Intensive Brightening Regimen 15%

C-vitamiini säilyy sangen huonosti, joten kerran avattua pakkausta ei kannata unohtaa kaapin perukoille vaan käyttää tuote ajallaan pois. Perriconen C – vitamiiniseerumi on pakattu fiksusti neljään erilliseen pikkutuubiin. Näin tuote säilyy pidempään hyvänä ja kulkee myös helposti mukana matkoilla.

Tuubista tuotetta on myös helppo annostella. Itse seerumi on koostumukseltaan vahamaista, mutta kevyttä. Tuote levittyy iholle hyvin ja imeytyy hetkessä. Annan itse näiden aktiiviaineiden vaikuttaa vähintään kahvikupillisen verran ennen muiden tuotteiden levittämistä, mutta kiireisimmät voivat huoletta jatkaa muilla tuotteilla vaikka heti. Tämä tuote ei rullaannu pois meikatessa. Ihanasta tuoksusta kannattaa kuitenkin nauttia kaikessa rauhassa.

C-vitamiinipitoisuus tässä tuotteessa on 15%. Tuotteessa ei ole kuitenkaan käytetty puhdasta C-vitamiinia vaan ihonhoitotuotteissa yleisimmin käytettyä C-vitamiinijohdannaista: askorbyylipalmiaattia. Ikääntymisen merkkeihin johdannainen ei vaikuta aivan yhtä tehokkaasti kuin puhdas C-vitamiini, mutta se on puhdasta C-vitamiinia vakaampi ja hellävaraisuutensa ansiosta se sopii herkemmällekin ihotyypille. C-vitamiinin lisäksi tuote sisältää E-vitamiinia, skavlaania ja hyaluronihappoa, jotka auttavat suojaamaan ihoa ja pitävät huolta sen kosteustasapainosta.

Perriconen seerumi lupaa kirkastaa ihoa ja suojata sitä ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Pidempiaikaisen käytön sanotaan myös tasoittavan ihon sävyä sekä häivyttävän pieniä värivirheitä. Eivätkä ne aivan katteettomia lupauksia ole. Käytettyäni tätä muutaman kuukauden ajan, oma ihoni oli selvästi heleämpi ja mielestäni värivirheetkin olivat hieman vaalentuneet. Tehokkuudesta huolimatatta seerumi ei ärsyttänyt ihoani lainkaan.

Ja se tuoksu! Nuuhkaise ihoasi ja jos annat mielikuvituksen laukata, voit hyvin kuvitella olevasi vaeltamassa Sevillan hedelmätarhoilla. Vähemmänkin romanttiselle tyypille tämä tuo mieleen ainakin mukillisen Beroccaa. Molemmat piristävät, päätä itse kumpaan koulukuntaan kuulut.

Onko sinulla suosikkia C-vitamiinituotteista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s