Klassikkoseerumi -Estee Lauder Advanced Night Repair

Kun tuote on ollut markkinoilla miltei yhtä kauan kuin moni sen käyttäjistäkin, voidaan jo puhua klassikosta. Estee Lauderin Advanced Night Repair seerumi on yksi maailman tunnetuimmista ihonhoitotuotteista ja se näkyy niittävän pääosin kiittäviä arvioita. Mutta onko se maineensa veroinen?

Seerumin uusimmalla versiolla on melkoinen nimi: Advanced Night Repair Synchronized Recovery Conplex II

Advanced Night Repair seerumi on öljytön ja hajusteeton, joten se sopii hyvin monelle eri ihotyypille. Tuotteen tuoksu on omaan makuuni melko erikoinen, mutta se haihtuu iholta onneksi nopeaan. Kevyen koostumuksensa ansiosta seerumi imeytyy ihoon tehokkaasti, levittyy helposti eikä tahmaa ihoa.

Seerumi on pakattu ruskeaan pipettipulloon

Pieni ruskea pullo on pakattu herkkuja täyteen. Hyaluronihappo ja merilevä auttavat kosteuttamaan ihoa. Tämän lisäksi tuotteen sisältämä hiivauute kiinteyttää ja probiootit vahvistavat ihon omaa suojakerrosta. Seerumin antiage osastolta löytyy peptidejä, joiden lisäksi tuote hyödyntää Estee Lauderin patentoimaa ChronoluxCB teknologiaa, joka tukee ihon omia uusiutumis- ja korjausprosesseja.

Tämä tehoaineiden coktail toimi itselläni niin hyvin, että muutaman viikon käytön jälkeen olin täysin koukussa. Tälläiselle kypsemmälle iholle seerumi toimii yöllisenä antiage-tehohoitona ja auttaa sen lisäksi pitämään pintakuivuuden kurissa. Pidemmän käytön myötä ihon yleiskunto ja kosteustasapaino itselläni paranivat. Tuotteen kevyt koostumus toimii erityisen hyvin jos ihosi on rasvoittuvaa tyyppiä. Toisaalta tuotetta voisi suositella kuivemmallekin kaverille sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi. Ehkä tuotteen soveltuvuus useimmille ihotyypeille onkin juuri sen suuren suosion salaisuus.

Advanced Night Repair on melko hinnakas seerumi, mutta suosionsa ansiosta se on mukana monissa kampanjoissa, joten tarjouksia kannattaa pitää silmällä. Tuotetta myydään myös monessa eri koossa, joten ensikertalaisilla on pienemmällä sijoituksella mahdollisuus kokeilla tuotteen sopivuutta omalle iholleen.

Matkakoon avulla voi testata tämänkin tuotteen

Suosittelen tätä kaikille joille vuosirenkaita on alkanut siunaantua ja jotka haluavat yhdestä tuotteesta mahdollisimman paljon tehoja irti. Omasta mielestäni tämä klassikko on natsansa ansainnut.

Onko Advanced Night Repair sinulle tuttu tuote?

One thought on “Klassikkoseerumi -Estee Lauder Advanced Night Repair

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s