Laadukasta luonnonkosmetiikkaa – The Organic Pharmacy Rose Facial Spriz

Toisia purkkeja kaipaa jo kauan ennen, kun ne ovat ehtineet kulua loppuun. The Organic Pharmacyn ruusuvesi on tuote, jota haluaisi suositella jokaiselle vastaantulijoille. Ja mikäs on suositellessa, kun tuote toimii kaikille ihotyypeille, täyttää ihon kosteusvarastot ja nostaa ihanalla tuoksullaan aamutoimet arjen yläpuolelle.

Ruusuvesi on todellinen ihonhoidon grand old lady. Alunperin ruusuveden arvellaan olevan lähtöisin Persiasta ja aikojen saatossa siihen ovat luottaneet kovan luokan kauneusvaikuttajat aina Kleopatrasta Katja Kokkoon. Tehokkaan kosteuttamisen lisäksi ruusuvesi rauhoittaa ihoa, ehkäisee punotusta ja hoitaa tulehtunutta ihoa. Ja sen ihana tuoksu hoitaa myös mieltä. Näin kaamosaikana näitä kukkaistuoksuja kannattaa santsata useampiakin kertoja päivässä.

The Organic Pharmacyn ruusuvesi on pakattu kauniiseen lasiseen suihkepulloon. Tuote sisältää aloe veraa, vettä, persialaista ruusuvettä, glyseriiniä ja sorbiinihappoa (säilöntäaine). Tämä on luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Turhat täyteaineet loistavat poissaolollaan ja maallikkokin käsittää mitä tuote sisältää. Tuotteessa on käytetty erittäin laadukasta Persialaista ruusuvettä, joka on saatu ruusun terälehtien ensimmäisestä puristuksesta. Näin ollen tuotteessa on maksimaalinen määrä tehoaineita. Ruusuntuoksu tässä suihkeessa on hyvin luonnollinen ja yleellinen. Tätä tekee mieli lisätä aina vielä vähän lisää.

The Organic Pharmacyn Rose Spriziä voi käyttää kasvovetenä, kosteussuihkeena tai itsensä piristämiseen ihan milloin vain. Itse lisäilen tätä iholleni useamman kerroksen puhdistuksen jälkeen ja joskus vielä ennen kosteusvoidettakin.

Pullosta tuleva suihke on mielestäni melko voimakas, joten suoraan meikin päälle en tätä uskaltaisi suihkauttaa. Itseäni tämä ei haittaa, koska taputtelen nämä suihkeetkin käsin iholle, jotta tuotetta ei menisi suotta silmiin.

Joten rakas Joulupukki ja kaikki sen seitsemät apurit, tässä on oiva lahjavinkki kaikille ihonhoidosta innostuneille. Allekirjoittanut ainakin on jo lisännyt tämän toivelistaansa.

Mikä on sinun suosikkisi ruusuvesistä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s