Unettoman paras kaveri -Shangpree Black Gold Eye Mask

Hei kaikki huonosti nukkuneet kohtalontoverit! Onko sielläkin viime yö tai viime vuosien yöt menneet vähemmän seesteisissä tunnelmissa? Katsooko aamulla peilistä väsynyt pandakarhu? Voi kun olisi olemassa sellainen ihmeaine, jolla unettomuus ja nämä perheellisen pätkäunet saisi kertaheitolla kuntoon. Ihmeitä odotellessa, unenpuutteen jälkiä voi ainakin korjailla näillä mainioilla silmänalusnaamioilla: Shangpree Black Gold Eye Mask.

Kuvassa naamiot aseteltuna oikeaoppisesti, mutta näitä voi käyttää myös toisinpäin, pikkukärjet silmän ulkokulmaa kohti

Olen aiemmin käyttänyt Shangpreeltä Marine Energy silmänalusnaamioita. Ne kosteuttivat hyvin ja niiden hintakin oli noin puolet pienempi verrattuna näihin Black Gold naamioihin. Pakkohan näitäkin oli päästä kokeilemaan, mutta aluksi mietin tulinko maksaneeksi tuplahinnan pelkästä glitteristä?

Kullankiilto silmissä kelpaa nauttia aamukahvista

Shangpreen black gold eye maskit ovat kieltämättä näyttävät. Tummissa hydrogeelinaamioissa on kaunis kullan hohde ja vaikka sillä ei pitäisi olla merkitystä niin kummasti se mielialakin kohoaa kun silmäpussit peittelee kimalteella. Naamioiden seerumi on paksuhkoa ja sitä on todella paljon. Laput kannattaa taputella hellästi silmänalusille ja asettua hetkeksi aloilleen, muuten nämä valuvat helposti poskille. Paketin mukana tulee pieni spatula, jolla nämä liukkaat luikut saa napattua purkista hieman hygieenisemmin.

Näistä naamioista löytyy tehoaine poikineen. Tähtenä inci listan alkupäässä on sokerivaahterauute, joka kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja edistää ihosolujen uusiutumista. Lisäksi se kirkastaa ihoa ja hidastaa ikääntymisen merkkien näkymistä. Keltakatkeron juuri ja koiruohon uute kosteuttavat ihoa. Tuotteessa on käytetty runsaasti myös tutumpia kosteuttavia raaka-aineita kuten glyseriinia, hyaluronihappoa, kurkku-uutetta, aloe veraa ja ruusu-uutetta. Eikä siinä vielä kaikki. Seerumi sisältää myös kultaa, helmiäistä, kofeiinia, ja monia hedelmäuutteita joiden pitäisi kirkastaa ja napakoittaa ihoa sekä antaa rypyille kyytiä.

Tehoaineet saavat tehdä taikojaan noin 10 – 20 minuuttia jonka jälkeen loput seerumit voi taputella hellästi iholle. Itse tykkäsin lopputuloksesta. Silmänalusiani painavat Mordorin varjot ovat jopa aavistuksen kirkastuneet ja iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta. Nämä naamiot kannattaa muuten säilyttää jääkaapissa, sillä kylmillä silmänalusnaamioilla myös turvotukset saavat tehokkaasti kyytiä. Tummia renkaita nämä eivät toki ole pystyneet kokonaan poistamaan, mutta ainakin peitevoide levittyy näiden käytön jälkeen kauniisti paikalleen. Uskon näiden säännöllisen käytön pitävän ohuen silmänympärysihon paremmin kosteutettuna ja ehkäisevän siten myös ikääntymisen merkkien näkymistä. Paketissa on 60 naamiota, joten purkista riittää apua moniin väsyneisiin aamuihin.

Tämäkin musta kulta valvoo öisin

Kumpia sitten ostaisin uudelleen, näitä vai puolet edullisempia naamioita samalta merkiltä? Rehellisesti sanottuna pidän näistä Black Gold naamioista enemmän, mutta johtuuko se enemmän näiden yleellisestä fiiliksestä vai tehokkuudesta? Vaikea sanoa. Toisaalta ajattelen silmänympärysihon kosteutuksen olevan näiden naamioiden ydin ja siinä molemmat tuotteet pärjäävät yhtä lailla hyvin. Lienee budjettikysymys haluaako näihin panostaa vai pihistää. Molemmat ovat kyllä mielestäni kokeilemisen arvoisia joten vikaan ei voi siinä mielessä mennä.

Käytätkö silmänympärysnaamioita? Mikä on oma suosikkisi?

One thought on “Unettoman paras kaveri -Shangpree Black Gold Eye Mask

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s