Kuivuus kuriin – Dermalogica Intensive Moisture Balance

Kuivuuteen taipuvaiset kuulolle: winter is coming! Dermalogica on onneksi kehitellyt oivan tuotteen kaikille joiden iho kaipaa kroonisesti lisäkosteutta ja hellää huolenpitoa. Nyt kelien kylmetessä kannattaa muidenkin antaa kempparihyllyistänsä eturivin paikka astetta hoitavammalle ja suojaavalle kasvovoiteelle.

kuva: pixabay

Sain näytepakkauksen Dermalogican Intensive Moisture Balance -voidetta Skincityn syksyisen tilaajalahjan mukana. Tuote tulikin totiseen tarpeeseen kun ihoni hilseili tuolloin liian vahvan retinolin seurauksena. Voide auttoi vahvistamaan ihoni suojakerrosta ja palautti ajan kanssa sen kosteustasapainon. Turhan tuhti retinoli päätyi lopulta jäähyaitioon, mutta tätä Dermalogican voidetta ajattelin hankkia lisää tulevan talven varalle.

Voide on koostumukseltaan paksuhkoa ja pakattu purkin sijasta tuubiin, josta ropisee heti lisäpisteitä. Tuote levittyy hyvin ja iho tuntuu voiteen levittämisen jälkeen todella kosteutetulta, suojatulta ja ravitulta. Ja mikä parasta: huolimatta tuhdimmasta koostumuksesta tämä ei itselläni rasvoittanut ihoa eikä aiheuttanut epäpuhtauksia.

Mainio matkakoko

Tuotteesta löytyykin runsaasti helliä tehoaineita. Tuotteen sisältämät keramidit ja ravitseva lipidiyhdiste auttavat vahvistamaan ihon omaa suojakerrosta. Sen lisäksi E- ja C-vitamiinit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta sekä kirkastavat ihoa. Chlorella-leväuute rauhoittaa tulehdusta ja sen sisältämät vitamiinit sekä mineraalit edistävät ihon hyvinvointia. Tuote myös parantaa ihon kosteustasapainoa hyaluronihapon, aloe veran, rohtosammakonputkiuutteen ja punahattu-uutteen voimin.

Ihan halvimmasta päästä tämä voide ei ole. 100 ml hinta on ostopaikasta riippuen 55 – 84 €. Mutta kun tuhannen ja yhden purkin joukosta löytyy vihdoin tällainen aikuiselle iholle sopiva hoitavampi tuote, joka ei tuki ihoa, niin siitä kannattaa pitää kiinni. Suosittelen pistämään nimen mieleen talven ja tuiskujen varalle.

Pidätkö Dermalogican tuotteista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s