Sunnuntain superseerumi – Paula’s choice Ultra Light Super Antioxidant Consentrate Serum

Kärsin sitoutumisongelmasta. Tai enhän minä kärsi vaan pankkitilini saldo. Purkkimerellä kohtaa niin monta potentiaalista oikeaa seerumia, jolloin sitoutuminen vain yhteen kerrallaan on vaikeaa. On mukavampaa kun voi hoitaa fiilispohjalta aina sen hetkistä iho-ongelmaa oli se sitten ihon ennenaikainen ikääntyminen tai äkillinen taantuma takaisin teiniaikaan. Jos kuitenkin sinä olet kypsempi, omaat hiukan itsehillintää ja haluat pärjätä vähemmillä purkeilla niin tässäpä on kelpo seerumi, josta on moneksi.

Paula’s Choisen seerumi on pakattu toimivaan pumppupulloon

Paula’s Choice Ultra-Light Super Antioksidant Consentrate Serum

Antioksidanttiseerumi on huipputuote ihan jokaiselle. Antioksidanttien tehtävänä on suojata ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja näin ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Paula’s Choicen seerumista löytyy antioksidanttien lisäksi myös kosteuttavia ja ihoa rauhoittavia tehoaineita. Kyseessä onkin varsin monipuolinen tuote, joka suojaa ihoa ja tehoaa niin ikääntymisen ensimerkkeihin kuin ihon pintakuivuuteen.

Seerumin antioksidanttista suojaa tuovat muun muasssa C- ja E-vitamiinit, resveratroli sekä koentsyymi Q10, joka tupla-agenttina taistelee myös ryppyjä vastaan. Ihon kosteuttamisesta huolehtii hyaluronihappo ja antibakteerinen bisabololi. Niasiiniamidi kirkastaa ihoa ja hidastaa ikääntymisen merkkien näkymistä, kun taas betaglukaani rauhoittaa ja tasoittaa ihon sävyä. Lisäksi tuotteen sisältämä adenosiini kiinteyttää ja pehmentää ihoa.

Hajusteeton tuote sopii herkemmällekin hipiälle

Paula’s choisen seerumi on koostumukseltaan höyhenenkevyttä, imeytyy helposti ja jättää iholle silkkisen tunteen. Silikonia välttelevän tuote tämä tosin ei ole. Tämä seerumi sopii mielestäni erityisesti aikuiselle, rasvoittuvalle ihotyypille, mutta uskon tämän toimivan myös seka- ja normaali-iholle hyvin. Kuivalle iholle kannattaisin kuitenkin astetta tuhdimpaa seerumia.

Muutamassa kuukaudessa minkään tuotteen vaikutusta ikääntymiseen on mahdoton arvioida, mutta mielestäni tässä tuotteessa on hyvät tehoaineet. Seerumi pitää pintakuivuuden kurissa ja tekee ihosta pehmeän. Pidän myös sen antioksidanttisista ominaisuuksista ja keveän koostumuksen ansiosta tuote ei itselläni aiheuta näppyjä tai muutakaan ihoärsytystä. Tätä seerumia myydään myös matkakoossa, joten tuotetta on edullista testata ennen isomman purkin hankintaa. Siten itsekin jäin tähän mainioon tuotteeseen koukkuun.

Oletko testannut Paula’s choice tuotteita?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s