Kesänraikas kosteussuihke -MakeTheMake Melon Moisture Mist

Kun kotona on koko viikonlopun leijuneet muksun vatsataudin katkut, niin parhainkin äiti-Teresa alkaa kaivata talouteensa raikkaampia hajusteita. Aina ei pelkkä ulkoilman nuuhkaisu ei riitä, vaan purkkihyllyltä kannattaa korkata kosteussuihke, jonka tuoksu palauttaa uskon parempaan huomiseen. MakeTheMake Melon Moisture Mist toimii tähän tarkoitukseen täydellisesti.

Melonisuihke piristää ihoa ja fiilistä

MakeTheMake Melon Moisture Mist on pakattu ulkoisesti hyvin pelkistettyyn suihkepulloon ja siitä tulee hyvin hienojakoinen sumu kasvoille. Tätä kelpaa suihkuttaa meikin päällekin ilman pelkoa sotamaalausten tuhriintumisesta. Samalla kylpyhuoneen täyttää ihanan makea ja raikas melonin tuoksu. Tuoksu ei katoa heti sumun hälventyessä vaan ilahduttaa iholla pidemmänkin aikaa.

Meloniuutteen lisäksi MakeTheMaken suihke kosteuttaa ihoa glyseriinin ja hyaluronihapon avulla. Tuotteesta löytyy myös tehoaineiden moniottelija nisiiniamidia, joka suojaa ihoa ja hidastaa ikääntymisen merkkien näkymistä. Tämän lisäksi syksyn sameutta iholta karkoittaa kirkastava c-vitamiini.

Oi kesää

Mielestäni tämä kosteussuihke sopii erityisen hyvin ihon raikastamiseen kesken päivän. Tuotteessa on hyvät tehoaineet ja sen hintakin on sangen kohtuullinen. Tuoksuyliherkälle tämä ei sovi, mutta muut voivat antaa herkullisen melonituoksun tuoda kesäloman tunnelman takaisin edes hetkeksi. Sitä nämä marraskuiset maanantaiaamut totisesti kaipaavat.

Oletko kokeillut MakeTheMake tuotteita?

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s