Eroon epäpuhtauksista – Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant

Tietänette sen fiiliksen, kun juuri ennen tärkeää menoa keskelle kasvoja nousee ärsyttävä punainen näppylä. Sellainen iso ja punainen, joka ilkkuu ihon alla eikä katoa millään konstilla. Nykyisin nämä teini-iästä tutut ongelmat seuraavat melko montaa keski-ikäistäkin kulkijaa. Varmaa syytä aikuisikän aknen ja epäpuhtauksien lisääntymiselle ei tiedetä, mutta hormonitasapainon muutokset ja ympäristötekijät ovat ainakin epäiltyjen listalla. Aktiivinen vastarintaliike voi kuitenkin estää näppylöiden maailmanvalloitusta. Itse lähdin taisteluun mukaan tuplapuhdistuksen ja BHA-happojen voimalla.

Salisyylisotilas

BHA-happojen tehtävänä on kuoria ihoa, edistää solujen uudistumista ja ehkäistä epäpuhtauksien muodostumista. BHA-happo eli salisyylihappo sopii erityisen hyvin rasvoittuvan ihon kuorinta-aineeksi ja sitä löytyykin monista epäpuhtaan ihon hoitotuotteista. Salisyylihappo tunkeutuu syvälle ihohuokosiin poistaen ylimääräistä talia ja se auttaa pääsemään nopeammin eroon jo syntyneistä näpystä ja mustapäistä. Lisäksi salisyylihappo on antibakteerinen ja hillitsee tulehdusta joten se sopii hyvin myös herkälle iholle.

Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant

Paula’s Choicen BHA-kuorinnalla on kulttimaine. Tuote sisältää kaksi prosenttia salisyylihappoa ja se on niin hellävarainen, että sitä voi käyttää jopa päivittäin, jos oma iho ei pistä hanttiin. Hellävaraisuudesta huolimatta tämä kuorinta on todellinen tehopakkaus. Säännöllisessä käytössä se lupaa puhdistaa ihohuokosia, vähentää epäpuhtauksia, tasapainottaa ihon rasvaisuutta sekä ihonsävyä ja rauhoittaa ihoa.

Sisällysluettelo

Kuorinta-aine kannattaa taputella iholle puhdistustuotteiden ja kasvoveden jälkeen. Tuotteen kannattaa antaa imeytyä rauhassa ennen ihonhoitorutiinin jatkamista. Kuorinta ei iholla tunnu tavallista kasvovettä kummemmalta, mutta säännöllisellä käytöllä on todella voinut nähdä tämän tehon. Tämä on nimittäin niitä tuotteita, jotka tekevät mitä lupaavat. Oman ihoni epäpuhtaudet ovat miltei päivittäisen kuorinnan myötä vähentyneet, rasvoittuvuus pysyy kurissa ja ihon sävy on tasaisempi. Ja mikä parasta, tätä voi käyttää täsmäaseena myös yksittäisille näpyille, jolloin niiden pirulaisten elinikä näyttää selvästi lyhentyvän. Tuotetta ei tarvita kerralla paljoa, joten pienikin pullo on käytössä erittäin riittoisa.

Hellävarainen ja tehokas kuorintatuote, ihmeitä todella on olemassa.

Millä tuotteilla sinä taistelet epäpuhtauksia vastaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s