Ihoa hellivä puhdistusvoide – Peter Thomas Roth Water Drench Cloud Cleanser

Iholle ei passaisi käyttää liian ärjyjä puhdistustuotteita. Voimakkaammat puhdistusvaahdot antavat kyllä tehokkaasti kyytiä meikille ja epäpuhtauksille, mutta saattavat samalla jopa vahingoittaa ihon omaa suojakerrosta. Epäsopiva putsari voi tehdä rasvaisesta ihosta yhä öljyisemmän tai saada kuivan tuntumaan kuin kasvojen iho olisi kutistunut muutaman koon. Puhdistusöljyt ja voiteet ovat iholle lempeämpi vaihtoehto puhtaanapitoon. Tämän hetken suosikkiputsarini tulee Peter Thomas Rothin Water Drench sarjasta. Sarjan ihanasta kasvovoiteesta voit lukea lisää täältä.

Ihon kaksoispuhdistuksella on mahdollista yhdistää tehokas ihonpuhdistus sekä hellävaraiset aineet. Kaksoispuhdistuksessa meikit poistetaan ensin puhdistusöljyllä, jonka jälkeen iho puhdistetaan vielä toisella hellävaraisella puhdistustuotteella. Tapa on kieltämättä hieman työläs, mutta tällä metodilla ihon kostustasapaino säilyy, epäpuhtaudet vähenevät ja kasvot pysyvät putipuhtaina.

Öljyputsarin ja Peter Thomas Rohtin puhdistusvoiteen jäljiltä ei omalle iholleni ole jäänyt lainkaan meikkijäämiä. Tämä tuote puhdistaa hyvin, rauhoittaa ihoa ja pitää sen ihanan pehmeänä. Peter Thomas Rothin Water Drench puhdistusvoide sisältääkin reilusti kosteuttavia aineita kuten hyaluronihappoa, glyreriiniä ja sodium PCA:ta. Lisäksi tuotteen sisältämä kookosöljy pehmentää ja rohtosalkonruusu sekä seljanmarjauute rauhoittavat ihoa.

Puhdistusvoide on pakattu tuubiin, josta tuotetta on helppo annostella. Voide on kermaisen tuntusta ja levittyy iholle todella pehmeästi. Jos malttia riittää kannattaa putsaria pyöritellä iholla noin minuutin verran. Tuote huuhdellaan pois lämpimällä (ei kuitenkaan kuumalla) vedellä.

Iho on kuin pumpulia tämän putsarin jäljiltä

Olen vilpittömän fiiliksissä tästä Peter Thomas Rothin Water Drench tuotesarjasta. Tämä puhdistusvoide ja saman sarjan kosteusvoide ovat olleet omalle pintakuivalle ja rasvoittuvalle iholleni niin sopivat, että lienee pakko testata jossain välissä myös sarjan seerumi ja silmänalusnaamiot. Jos jollain on näistä jo kokemusta niin kuulisin mielelläni mitä tykkäsitte.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s