Syysihon syväpuhdistus – Bareminerals Dirty Detox

Onko ollut rankka viikko? Jos viikonloppuna ei ole ollut riittävästi lepoa ja leivoksia, niin sunnuntai on hyvä hetki pitää itsestään hieman parempaa huolta. Kaiva kaapista suosikkivillasukkasi, siirrä herkkulakon aloitus huomiselle ja avaa Netflix. Mutta ennen aloitat maratoonin suosikkisarjojesi parissa, voit käydä vielä laittamassa ihollesi rentouttavan naamion. Ihosi kiittää huolenpidosta ja maanantaina säteilet jälleen, kuin olisit juuri palannut joogaretriitistä.

Ihonhoito on rentouttavaa puuhaa.
Kuva: pixabay

Oma ihoni on kärsinyt tästä marraskuun harmaudesta. Ja ehkä myös siitä herkkulakon jatkuvasta lykkäämisestä. Tällöin kosteuttavan kangasnaamion sijaan kannattaa kaivaa esille syväpuhdistava savinaamio. Baremineralsin hauskasti nimetty Dirty Detox -naamio lupaa tehopuhdistaa ihon ja tuoda sille uutta kirkkautta ja heleyttä.

Bareminerals Dirty Detox Mud Mask

Mutanaamiot ovat ihonhoidon old school -osastoa. Savella on hoidettu hipiää jo muinaisessa Egyptissä ja se on vielä tänäkin päivänä pätevä keino ihon syväpuhdistamiseen. Itsekin muistan jo lapsuudestani äitini Ahava-naamiot, joita hihitellen kokeilimme salaa. Tuolloin savinaamio kuivui iholla kivikovaksi naamariksi, jossa kasvoja kiristeli melkoisesti. Onneksi naamioiden koostumukset ovat vuosien myötä kehittyneet niin, että nykyään nämä päällä pystyy hymyilemäänkin.

Baremineralsin Dirty Detox -naamiossa on käytetty neljää erilaista mineraalirikasta savea, jotka puhdistavat, kirkastavat ja tasapainottavat ihoa, poistaen samalla ylimääräistä likaa ja talia. Tämän lisäksi tuotteessa on käytetty puhdistavaa hiiltä sekä hellästi kuorivaa ja ihoa heleyttävää papaijauutettta.

Tuote on pakattu purkkiin, mutta sen mukana saapuu spatula, jotta tuotetta saa annosteltua hieman hygieenisemmin. Naamio on suhteellisen kiinteää ja sen levittäminen iholle onnistuu helposti ja siististi. Tuote saa vaikuttaa noin 10 – 15 minuuttia ennen poistamista. Naamio ei kuivahda liikaa, vaan on miellyttävän tuntuinen iholla vielä vaikutusajan loputtuakin.

Savi syväpuhdistaa ihohuokoset

Savinaamion poistaminen saattaa olla hieman sotkuista puuhaa. Suosittelen pitämään vaaleat tekstiilit turvallisen välimatkan päässä. Poistin itse tämän naamion ensin lämpimällä vedellä, mutta pelkkä vesipesu ei tuntunut puhdistavan ihan kaikkia tuotejäämiä. Putsasinkin ihon vielä kertaalleen misellivedellä. Ehkä tumma pesulappu voisi toimia naamion poistamisessa pelkkää vettä paremmin.

Baremineralsin Dirty Detox tuntui hoitavan ja rauhoittavan ihoa. Ja mikä parasta, se ei kuivattanut ihoa lainkaan. Seuraavana aamuna kasvot näyttivät mielestäni kirkkaammilta ja epäpuhtaudetkin tuntuivat siminnähden vähentyneen. Ei nyt ihan Kleopatra katsonut peilistä, mutta on aina mukavaa, kun tuote tekee sen minkä lupaakin. Tämä kelpaa ottaa kaapista kerran viikossa niin arjen harmaus ei näy ainakaan iholla.

Ovatko Baremineralsin naamiot sinulle tuttuja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s