Vuoden paras kosteusnaamio

Tähän aikaan vuodesta alkaa puskemaan vuoden parasta sitä sun tätä. Mutta hehkutan tuotteita mielelläni kun siihen on hyvä syy. Viimeisimpään tilaukseeni Bootzilta osui aivan käsittämättömän hyvä kosteuttava naamio. Sanoisin jopa, että se on paras kangasnaamio jota olen tänä vuonna kokeillut. Ja se on paljon se. Tänään avataan Skintology Stockholmin Thirst Quench Hydrating Mask.


Skintologyn naamio on todellinen helmi

Skintology Stockholm on vuonna 2018 perustettu ruotsalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet eivät olleet itselleni entuudestaan tuttuja. Merkin nimi kuulostaa pelottavasti eräältä julkkisten suosimalta uskonlahkolta, mutta Skintology Stockholm luottaa tuotteissaan tieteeseen eikä uskomuksiin. Merkin missiona on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, joilla voi saavuttaa näkyviä tuloksia.

Päädyin kokeilemaan Skintology Stockholmin Thirst Quench naamiota, luettuani tuotteen sisällysluettelon. Naamioon on pakattu vaikuttava määrä tehoaineita. Tuotteen tehokosteuttajina on käytetty glyseriiniä, trehaloosia, hyaluronihappoa, pantenolia ja aloe veraa. Seerumissa on myös reilu pitoisuus niasiiniamidia, joka auttaa pitämään ihon kimmoisana ja tasoittaa niin ryppyjä kuin ihonsävyäkin. Lisäksi naamio sisltää E- vitamiinia sekä monia iholle hyödyllisiä hedelmä- ja kasviuutteita.


Sisällysluettelo

Itse naamio poikkeaa tavanomaisesta harsonaamiosta. Kyseessä on bioselluloosanaamio joka valmistettu fermentoidusta kookosvedestä ja se istuu ohuen rakenteensa ansiosta iholle loistavasti. Jo naamion materiaali itsessään auttaa sen sisältämää seerumia imeytymään tavallista harsonaamiota tehokkaammin. Fermentoitu kookosvesi myös rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä poistaa iholta turvotusta.

Aiemmin käyttämässäni, erinomaisessa Elizabeth Ardenin Superstart Probiotic Boost naamiossa on käytetty samankaltaista bioselluloosasta valmistettua naamiota, mutta tähän Skintology Stockholmin naamioon on onnistuttu saamaan moninkertainen määrä seerumia. Ja täytyy sanoa, että se näkyy suoraan kosteutetumpana ihona.


Thirst Quench naamiota saa yksittäispakattuna ja neljän kpl paketissa

Naamio oli kohtuullisen helppo asetella kasvoille ja se istui niille erittäin hyvin. Pidin tuotetta suositellut 30 minuuttia ja poistaessani sen yllätyin täysin kuinka kostea naamio vielä oli. Tämän olisi voinut huoletta pitää kasvoilla vielä pidemmänkin aikaa. Ihoni oli naamion jäljiltä superkosteutettu, pehmeä ja hoidetun tuntuinen. Kosteuttava vaikutus oli niin tehokas, että se tuntui selvästi vielä seuraavana aamunakin. Hurjan hyvä tuote. Iho on tosin tämän naamion jäljiltä sen verran tahmea, että suosittelen säästämään tämän herkun vain iltakäyttöön.

Skintologyn Quench thirst naamiolla kelpaa valmistella iho loppuvuoden rientoihin. Tutut voivat sitten rauhassa arvuutella missä välissä olet ehtinyt käydä kasvojenkohotuksessa.

Oletko testannut Skintology Stockholmin tuotteita?

One thought on “Vuoden paras kosteusnaamio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s