Herkullinen Herbivore

Arki on joskus armoton kaveri, jonka vauhti ja vaatimukset ovat pöyristyttäviä. Töissä on kiire, kotimatkalla ruuhkaa, kotona vastassa väsynyt jälkikasvu ja tietotulvan keskellä joku laite vaatii koko ajan huomiotasi. Onko missään tilaa omille tarpeille tai edes pienelle rauhalliselle hetkelle?

Mielestäni ihonhoito on parhaimmillaan miltei meditatiivinen hetki. Oma rauhallinen pala päivästä, joka on omistettu niin mielen kuin kehon hyvinvoinnille. Nautin suunnattomasti kun keskellä kiireistä arkea saan pysähtyä paikalleni ja keskittyä vain yhteen asiaan. Tämä rauhoittaa mukavasti myös ylikierroksilla käyvää mieltä.Miksi etenkin naisilta tämä oman ajan ottaminen niin helposti unohtuu? Ruuhkavuosien tiimellyksessä sitä välillä tuntee olevansa olemassa vain muiden tarpeita toteuttaakseen, etenkin lapsiperheessä. Kannustankin kaikkia kanssasisaria lukitsemaan tänä iltana hetkeksi kylpyhuoneen oven (sekä sen takaa kuuluvat protestit) ja nauttimaan hiljaisesta hetkestä omaa ihoa ja mieltä hoitaen.


Herbivore on hedonistin valinta


Itselleni arjen luksusta ovat rauhallisten hetkien lisäksi myös yleelliset ja tuoksuvat ihonhoitotuotteet. Olen viime aikoina ollut erityisen innoissani Herbivoresta, amerikkalaisesta luonnonkosmetiikkamerkistä, joka onnistuu yhdistämään tuotteisiinsa niin luomun kuin luksuksenkin. Toimivien tehoaineiden lisäksi sarjassa on jotain, joka on hurmannut minut tyystin. Sanoisinkin, että Herbivore on todellinen nautiskelijan valinta. Merkin tuotteet on valmistettu 100% luonnonmukaisista raaka-aineista ja tuotteissa ei ole käytetty:

  • parabeeneja
  • täyteaineita
  • phalaatteja
  • mineraaliöljyä
  • eläinkokeita

Puhtaampi kosmetiikka on paras valinta niin omalle keholle kuin ympäristöllekin. Tämän lisäksi Herbivoren tuotteet myös näyttävät todella houkuttelevilta. Tuotteet ovat sävyiltään syötävän suloisia ja pakkaukset kauniin minimalistisia. Tuotetta, joista saa hyvän mielen, tulee myös käytettyä ja näitä tuotteita todella haluaa laittaa iholleen, niin koukuttava tämä tuotesarja on.


Herbivoren Coco Rose kuorii ja kosteuttaa


Eilisen illan ihonhoitorutiiniini yhdistin kaksi ihanaa Herbivoren vartalonhoitotuotetta. Palomies Samin lumotessa lapsukaiset, hiivin harvinaisen hiljaiseen kylpyhuoneeseen ja nautin kaikessa rauhassa omasta spa-hetkestä. Äiti-ihmiset tietävät kuinka harvinaista herkkua yksityisyys suihkussa on. Lukitun oven takana oli hyvää aikaa korkata auki Herbivoren ihana Coco Rose vartalokuorinta ja antaa kehon kuiville kohdille kunnon kosteuskylpy. Vartalon ihoa tulee helposti laiminlyötyä. En itsekään muista milloin viimeeksi koko keho on tullut kuorittua.

Herbivoren herkullinen sokerikuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa hellästi ja kosteuttaa samalla ihoa tehokkaasti neitsytkookosöljyn ja sheavoin avulla. Marokon ruusu rauhoittaa ihoa ja pinkki savi antaa tälle vartalokuorinnalle ihanan hempeän sävyn. Kuorinta-aineen kannattaa antaa vaikuttaa vartalolla hetki, jolloin iho saa rauhassa nauttia tuottteen sisältämistä hoitavista ja ravitsevista öljyistä. Pestyäni tuotteen pois, iho tuntui silkinpehmeältä ja hyvin kosteutetulta.


Herbivoren Jasmine Body Oil on jumalainen vartaloöljy


Suihkun päätteeksi jätin ihon kuivaamatta ja korkkasin uuden pullon Herbivoren jumalaista Jasmine vartaloöljyä. Öljy kannattaa levittää lämpimälle ja hieman kostealle vartalolle, jolloin se lukitsee iholle siinä olevan kosteuden. Tätä tuotetta levittäessä koko kylpyhuoneen täyttää hetkeksi huumaava jasmiinin tuoksu, joka nostaa muutaman sentin maanpinnan yläpuolelle. Kukkaistuoksua on pakko pysähtyä rauhassa nuuhkimaan, taivaallista! Aistielämyksen lisäksi tuote ravitsee ihoa muun muassa aprikoosi-, rypälesiemen-, jojobaöljyn ja E-vitamiinin avulla. Öljy imeytyy hyvin ja hento tuoksu viipyilee iholla vielä pitkään.

Oman suihkuhetken jälkeen ihoni tuntuu käyneen läpi samankaltaisen metamorfoosin kuin viiden tähden kylpylässä. Olohuoneeseen asteleekin lopulta uudelleensyntynyt ihmenainen, joka jaksaa jälleen taikoa iltapalan pöytään, etsiä huomisen edustusvaatteet ja siinä sivussa ratkoa rakentavasti jälkikasvun reviirikiistoja. Miltei hymyssä suin!

Tauko todella tekee hyvää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s