Too Faced Natural Lust -Upea luomiväripaletti

Tänään ihonhoitoholisti tekee loikan meikkihyllyjen puolelle. Ostin nimittäin sen verran korean luomiväripaletin, että sitä tekee mieli vähän esitellä. Kyseessä on Too Facedin Natural Lust, joka aiheutti saapuessaan ihastuneita huokauksia niin allekirjoittaneen kuin prinsessavaihetta täysillä elävän jälkikasvunkin osalta. Miten luomiväripaletti voikaan olla näin kaunis?Too Facedin Natural Lust Naturally Sexy Eye Shadow Palette sisältää 30 eri luomiväriä. Paletin värimaailma painottuu kauniin luonnollisiin sävyihin, joskin mukana on myös muutamia sähäkämpiäkin vaihoehtoja. Itse ihastuin juurikin tämän paletin monipuolisuuteen. Mukana on niin viileitä kuin lämpimämpiäkin värisävyjä, joista löytyy todella hyvä valikoima luomivärejä hillittyyn arkimeikkiin tai näyttävämpään iltatyyliin. Kimalletta tietenkään unohtamatta.Omia suosikkejani paletin sävyistä ovat Love Language, Silk Robe ja kimaltava Too Good. Näillä saa vaivatta aikaan tyylikkään ja siistin silmämeikin. Ja kun tulee aika vaihtaa hillitty työilme astetta näyttävämpään lookiin, on oma valintani upea Peacocking. Olen aivan ihastunut tähän turkoosin sävyyn! Vielä kun oppisi loihtimaan yhtä upeita silmämeikkejä kuin ihana Miia Johansson. Ainakin tällä paletilla kelpaa harjoitella.

Too Facedin luomivärit tuntuvat perusmeikkaajan käsissä varsin laadukkailta. Sävyt levittyvät luomille vaivatta, eivät varise ja meikki pysyy kauniina pidemmänkin päivän. Paletissa on mukana suuri peili, joka on varsin kätevä. Sivellintä paletti ei sisällä, joten sellainen on hyvä olla omasta takaa.Too Facedin upea Natural Lust ei ole aivan edullisimmasta päästä. Lookfantastic.fi myy tätä hintaan 60,45 €. Alennuksia kannattaa tosin pitää silmällä. Paletti on kuitenkin niin monipuolinen, että se on mielestäni hintansa väärti ja sopii luonnollisten sävyjensä ansiosta myös todella monelle. Itse olen ollut erittäin tyytyväinen tähän hankintaani. Se on onnistunut tuomaan iloa ja innostusta ihan arkiseenkin meikkaushetkeen. Ja se on paljon se, etenkin kun se meikkaus tapahtuu aamulla klo 5.30.

Mitä sinä pidät Too Facedin Natural Lust paletista?

2 thoughts on “Too Faced Natural Lust -Upea luomiväripaletti

    1. Eikö olekin! Mun arkikäytössä olleella paletilla alkoi olla ikää sen verran, että oli aika päivittää luomivärit tämän vuosikymmenen puolelle.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s