Täydellinen arkipuna -Laura Mercier Lip Artiste Nude Lip Duet


Posti toi eilen uuden luottotuotteen meikkipussiini. Siis sellaisen helmen, joka pelastaa tilanteen silloinkin kun tuntuu, ettei mikään oikein ota sujuakseen. Hyvä ja hillitty huulipuna on itselleni yksi niistä tuotteista, jotka helpottavat hieman kaoottista arkea sekä muuttavat väsyneenkin ilmeen huolitelluksi ja sopivan neutraaliksi. Laura Mercierin Lip Artiste Nude Lip Duet tarjoaa kaiken tämän ja tuo lisäksi myös ripauksen luksusta ihan tavallisen päivän keskelle.Laura Mercierin Lip Artiste Nude Lip Duet -setti on pakattu kauniiseen kultasävyiseen rasiaan, jonka sisältö on vielä kääräisty punaiseen silkkipaperiin. Tätä avatessa tuntuu kuin joulu olisi tullut tänä vuonna jo ennakkoon. Elegantti huulipuna on tyylikkäässä hopeanharmaassa hylsyssä, joka kiiltää niin, että sitä voisi miltei käyttää peilinä. Huulipuna sulkeutuu magneettikiinnityksellä, joten korkkikin pysyy paremmassa tallessa.

Laura Mecierin Lip Artiste Duet -setti sisältää Rouge Essentiel Silky Creme Lipstick -huulipunan sekä yhteensopivan Longwear Lip Liner -huultenrajauskynän. Huultenrajauskynää voi käyttää petinteiseen tapaan tai sillä voi luoda yksinään kestävän mattalookin huulille. Huulipuna pysyy huulilla kohtuullisen hyvin, joskin punaa saa lisäillä syömisten jälkeen. Huultenrajauskynällä pohjustaen tuotteeseen saa kuitenkin reilusti lisää kestävyyttä. Huulipuna sisältää kosteuttavaa leväuutetta ja se myös tuntuu hyvin hoitavalta eikä kuivata huulia.Laura Mercierin Lip Artiste -sarjan värivalikoimasta löytyy tämän tyylikkään nuden lisäksi myös sähäkkä koralli sekä näyttävä tummanpunainen sävy. Mielestäni jokainen näistä sävyistä on niin houkutteleva, että oli todella vaikea valita minkä tuotteista valitsisi. Arvaatte varmaan jo miten siinä sitten kävi. Onneksi oli sentään ale.Huulipunan ostaminen verkkokaupasta on tavallaan onnenkauppaa. Myös kirkas näyttö ja hyvä itsetuntemus auttavat asiaa. Laura Mercierin nudepunan kanssa tiesin kuitenkin jo ennakkoon tekeväni hyvän hankinnan. Tämän huulipunan sävy on mielestäni aavistuksen lämmin ruusun ja persikan sekoitus. Uskon sävyn imartelevan useimpia sen valinneita. Nyt sitten alkaa armoton metsästys yhteensopivan kynsilakan löytämiseksi. Vinkkejä otetaan vastaan!

Mikä on sinun arjen luottotuotteesi?

2 thoughts on “Täydellinen arkipuna -Laura Mercier Lip Artiste Nude Lip Duet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s