Jouluarvonta

***** ARVONTA ON PÄÄTTYNYT *****

Joulu on antamisen aikaa. Olen harjoitellut päätapahtumaa varten hemmottelemalla itseäni ihanilla ihonhoitotuotteilla pitkin syksyä. Se on tuonut paljon iloa tähän pimeään vuodenaikaan, vaikka kiireisen arjen keskellä pienimuotoista stressiä meinaakin välillä pukata pintaan.Toivottavasti sinun syksysi on sujunut rauhallisemmissa merkeissä ja jos ei, niin joulu on onneksi jo ovella. Sain aloiteltua sesongin hengessä pientä siivousprojektia myös kosmetiikkavarastossani ja ajattelin, että voisin sen varjolla järjestää täällä blogissa pienen arpajaisviikon, jotta saadaan hyvä kiertämään. Eli tämän viikon ajan blogin puolella ei arvostella vaan arvotaan pieniä kosmetiikan ja ihonhoidon jouluyllätyksiä. Tuotteet ovat omiani, mutta eivät enää kauaa. Toivottavasti onni potkii juuri sinua!


Ensimmäisenä arvotaan pieni ihonhoidon joulupaketti. Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

 • Nip + Fab Exfoliate Glycolic Scrub Fix 50ml.
 • Mio Skincare Get Waisted Body Cream 30ml
 • Mio Skincare Shrink To Fit Cellulite Smoother 30ml
 • SkinCity The Lotion Mask 10 kpl
 • James Read Gradual Tan H2O Tan Mist 30ml
 • Make p:rem Peel Me Radiance Peeling Sleeping Pack 10ml

***** ARVONTA ON PÄÄTTYNYT *****

Jos haluat mukaan arvontaan, niin heitä kommenttikenttään vinkki ihonhoitotuotteesta josta itse olet innostunut tällä hetkellä. Muista laittaa mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden jos voitto osuu kohdallesi. En käytä sähköpostiosoitteita arvonnan lisäksi muuhun tarkoitukseen ja poistan kommentit, joissa näkyy sähköpostiosoite arvonnan päätyttyä.

Arvonta-aika päättyy 22.12. sunnuntaina klo 20. Paljastan onnekkaan voittajan niminerkin blogin puolella maanantaina 23.12. ja otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse. Postittelen palkintoja vain kotimaan osoitteisiin.

Onnea arvontaan!

60 thoughts on “Jouluarvonta

 1. Olen täysin ihastunut NuSkinin maitopuhdistustuotteeseen 😍 ihan paras näin talvella kuivalle iholle!

  Tykkää

 2. Lempituotteeni on tällä hetkellä Klairsi’n Freshly Juiced Vitamin E mask ❤️ Ihanan kosteuttava tuote.

  Tykkää

 3. Cerave- merkkinen kosteusvoide apteekista ja vaseliini olleet tämän talven lempparituotteet kuivalle iholle😊

  Tykkää

 4. Lumenesta ja luonnonkosmetiikasta olen kiinnostunut. Myös Ole Henriksen tuotteita haluaisin kokeilla! 🙂

  Tykkää

  1. Hoitovesien kerrosteleminen on toiminut itsellänikin tosi hyvin pintakuivuutta vastaan. Hyvä kosteusseerumi siihen kaveriksi niin dynaminc duo antaa kuivuudelle lähtöpassit!

   Tykkää

 5. Mun lemppari ihonhoitoon tällä hetkellä on niinkin simppeli kun Aqualan L voide apteekista! Ei sisällä mitään hajusteita tms. ja se kosteuttaa ja imeytyy niin hyvin. Sitä voi käyttää kasvojen lisäksi koko kroppaan ja sillä onnistuu myös meikinpoisto vanulapun kera! Ihan mahtava.

  Tykkää

 6. Weledan Skin Food on tämän hetken must tuote mistä olen eniten innoissani. Hyvin kosteuttaa yövoiteena talven kuivattamaa ihoa! Olisipa ihana voittaa tuo paketti 🥰

  Tykkää

 7. Tällä hetkellä on etsinnässä uudet tuotteet. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mm. Avrilia, mutta nyt kaipaan uutta 🙂

  Tykkää

 8. Olen rakastunut uudelleen The Ordinaryn hyaluronihappoon ja Bybi Beautyn bakuchiol seerumiin! ❤️

  Tykkää

 9. The Ordinaryn 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil on ollut mulla käytössä talven aiheuttamaan ihon kuivuuteen. Ennen kärsin ihon liuskoittumisesta varsinkin nenän alueella kylmimpien säiden aikaan. Tämän avulla mun iho on pysynyt todella tasaisena ja pehmeänä.❤️ Pari tippaa riittää koko kasvoille ja levittyy tosi helposti. Mieheni mielestä tuote tuoksuu hänen nenäänsä ihan donitseille, joten siitäkin iso plussa.🤣 Hintakaan ei päätä huimaa (muistaakseni alle 8€ pullo), joten hinta-laatusuhteeltaan ihan täydellinen tuote.😍

  Tykkää

  1. Kiva kun olet löytänyt noin toimivan tuotteen! Ja donitsin tuoksu on ihana bonus. Oma suosikkiseerumini tuoksuu aivan nakkivedeltä, joten se ei kotiväen joukossa ole ollut ihan samanlainen menestys!

   Tykkää

 10. Paras on Lumenen lakkavitamiini C-seerumitipat, sekä Medik8 vaahtoputsari, ja voiteet (A- ja C-vitamiini).

  Tykkää

 11. Olen hurahtanut kangasnaamioihin. Ne virkistävät ja hoitavat kuivaa ihoani ja laskevat silmäpussejani. 😊

  Tykkää

 12. Holika Holikan kangasnaamiot istuvat kasvoille täydellisesti! Usein ne eivät ole muotoiltu ainakaan minun kavsoilleni sopiviksi vaan silmien tai sujn aukot ovat liian pieniä tai väärässä kohtaa. Kyseisten naamioiden ohut kangas on kuitenkin todella mukava ja helposti vähän venytettävissä. Sopii varmasti monelle.

  Tykkää

  1. Huonosti istuvat kangasnaamiot ovat tuttuja täälläkin ja välillä on pakko laittaa sakset laulamaan, jotta aukoista saa avarammat. Onneksi olet löytänyt hyvän mallin. Itsekin tykkään Holika Holikan kurkku- ja avocadonaamioista. Niissä hintakin on kohdallaan!

   Tykkää

 13. LuonKosin öljypuhdistuskakut ovat ihan ykkösiä! Lisäksi Madaran Pihlaja voide tuntuu auttavan kaikkeen, mihin voiteita nyt tarvitsee :).

  Tykkää

 14. Luonnonkosmetiikka on ruvennut itseä kiinnostamaan viimeisen parin vuoden ajan, omistan toistaiseksi vain Bohon tuotteita, olisi kiva tutustua muihinkin merkkeihin!

  Tykkää

 15. Kokeilin syksyllä ensimmäistä kertaa Dermosilin kuorintasukkia. Jalat olivat nätisti sanottua karmean näköiset pari viikkoa, mutta niistä tuli niin ihanan pehmeät, ettei millään jalkaraspilla tällainen korppujalka olisi saanut sellaista tulosta ❤

  Tykkää

 16. Olen koukkuuntunut tällä hetkellä kylmäpuristetun kookosöljyn monipuolisuuteen; iholla, huulirasvana, hiusnaamiona, suuveden korvikkeena tarvitessa, deodorantiksikin taipuisi vaan siihen käyttöön en ole vielä rohjennut kokeilla

  Tykkää

 17. Tällä hetkellä suurin innostukseni on kasvoöljy, se on tehnyt ihmeitä kuivalle iholleni 🙂

  Tykkää

 18. Perus Aqualan L on parasta, sitä voi käyttää niin moneen asiaan kuten rasvaamiseen ja puhdistukseen 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s