Punakuonot piiloon + Jouluarvontojen voittajat

Punainen on joulusesongin ykkösväri, mutta harva meistä haluaa kasvojensa helottavan kilpaa Petteri Punakuonon kanssa. Punottava, ärtynyt tai couperosasta kärsivä iho koettelee kantajaansa ja vaatii hieman vaivannäköä myös meikin osalta.

Oman arkimeikkini on pelastanut Biodroga MD Even and Perfect CC-voide, joka oikeasti peittää punaposket ja tasoittaa ihonsävyä tehokkaasti. Tuote toimii oivasti omillaankin, mutta on loistava myös meikkivoiteen alla tehden meikkipohjasta kauniin yhtenäisen.Kun sain aluksi käsiini Biodroga MD Even and Perfect CC-voiteen, hätkähdin hieman sen vihreää väriä. Mitä oikein tuli taas hankittua. Vihreä väri kuitenkin taittaa juuri punasävyt ihosta tehokkaasti piiloon ja valoa heijastavat pigmentit luovat illuusion kauniin tasaisesta ihonsävystä. Tuote ei sävystään huolimatta tee ihosta harmahtavaa, vaan antaa sille terveen ja kirkkaan ilmeen.

Peitetoiminnan lisäksi tämä tupla-agentti taitaa myös ihonhoidon salat. Biodroga MD Even and Perfect CC-voide sisältää hoitavaa jojoba- ja aprikoosinsiemenöljyä sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tripeptidit lisäävät ihon omaa kollageenin tuotantoa ja pitävät ihon nuorekkaampana. Lisäksi tuotteessa on SPF 20, joten tuote tuo pientä lisäsuojaa uv-säteitä vastaan.

Omat couperosan punottamat poskeni tämä tuote on peittänyt niin hyvin ja helposti, että se kuuluu jo meikkipussini vakiokalustoon. Jos itsekin olet kyllästynyt punakuonon pelossa lisäämään meikkivoidetta kerroskakun verran, niin suosittelen testaamaan Biodrogan CC-voidetta.Joulu on jo huomenna! Toivottavasti juhlavalmistelujen keskellä kaikki ovat säilyttäneet järkensä ja pääsevät hiljalleen nauttimaan silkasta oleilusta. Blogikin jää muutamaksi päiväksi onnellisesti perhejoulun jalkoihin, mutta sitä ennen on aika julkistaa jouluarvontojen voittajat:

Jouluarvonnan voitti nimimerkki Marsapa ja Jouluarvonta II osalta arpaonni suosi nimimerkki Ronjaa. Olen ottanut molempiin voittajiin yhteyttä sähköpostitse. Onneksi olkoon teille molemmille!

Mikäli kävisi niin kurjasti, etten saa voittajiin yhteyttä viikon sisällä, arvon paketeille uudet voittajat.

Onnea vielä voittajille ja suurkiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Teidän kommenttejanne oli todella ilo lukea! Toivottavasti saan lukea niitä tulevaisuudessakin.

Kiitokset myös kaikille, jotka ovat kuluneen syksyn aikana tätä blogia käyneet lukemassa. Toivon kaikille lukijoilleni joulunpyhille lepoa ja leivoksia! Sekä oikein Hyvää Joulua!

2 thoughts on “Punakuonot piiloon + Jouluarvontojen voittajat

  1. Heippa! Onnistuin voittamaan ton toisen jouluarvonnan, mutta en pysty lähettämään sulle osoitetta spostillani? Tulee virhe viesti jossa sinun sposti hylkää omani.

    Tykkää

    1. Tietotekniikka lienee jekutellut, mutta viestisi oli tullut perille, vaikka olikin käynyt roskapostikansion kautta. Ei huolta, saim osoitteesi ja paketti lähtee matkaan joulun jälkeen. Onnea vielä!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s