Paras. Jalkavoide. Ikinä.

Jouluna jaloillakin on oikeus joulurauhaan ja lepoon villasukkien lämmössä. Mutta missä kunnossa omat jalkapohjasi ovat? Jalkojen hoitaminen tuppaa monesti talvisin jäämään vähemmälle, vaikka kylmät kelit ja kauniit korkkarit saavat helposti aikaan kuivuutta ja kovettumia jalkapohjiin.Olen itse kokeillut syksyn aikana jos jonkinmoista rasvaa ja voidetta korppukantapäilleni. Hyvän tuoksuisia ja tuntuisiakin voiteita riittää, mutta harva tuote pystyy pitämään jalat oikeasti paraatikunnossa.

Onneksi on yksi voide, jonka pariin palaan kerta toisensa jälkeen. Huipputuote, joka oikeasti sulattaa kovettumat kantapäistä. Tämä jalkavoide ei pakkauksellaan paljoa koreile, mutta tekee minkä lupaa ja saa karheat ja kuivat koivet pehmenemään ihan muutaman päivän käytöllä. Ja vielä kohtuuhintaan.Jos et ole vielä pyörtynyt onnesta, niin paljastan, että kyseessä on ruotsalaisen CCS jalkavoide. Rakkaat naapurimme arvostavat selvästi jalkojaan, sillä tämä tuote mainostaa olevansa ruotsin myydyin jalkavoide. Kyllä kansa tietää.

CCS voide sisältää 10 % karbamidia, joka suorastaan sulattaa jalkapohjien kuivat kohdat. Karbamidi sitoo tehokkaasti kosteutta ja pehmentää ihoa. En ole itse löytänyt yhtään tuotetta, joka teksi jaloista yhtä pehmoiset tämä CCSn voide.

Tuote on pakattu arkiseen peruspakkaukseen eikä sen eucalyptustuoksukaan ole mielestäni mitenkään erityisen aisteja hivelevä. Mutta viikon käytön jälkeen jalkoja ei uskoisi samoiksi: karheus ja kovettumat ovat historiaa ja jalkapohjat ovat sileät ja pehmeät. Apteekissa iso tuubi (175ml) kustansi noin 16 €. Se on mielestäni halpa hinta suosikkikorkkareiden käytöstä.

Millä sinä pidät talven kurittamat jalat kunnossa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s