Luksusluokan mattapuna: Charlotte Tilbury Matte Revolution

Tämä pimeä vuodenaika suorastaan vaatii lisäämään punaa huuliin. Olen erityisesti mattapunien ystävä näin talvella. Pidän kyllä kiiltopunistakin, mutta kestävyydessä mattapuna on täysin lyömätön. Mutta ennen punan lisäämistä, huulet kannattaa hoitaa paraatikuntoon, muuten vaikutelma on hieman epäsiisti ja puna kiristeleekin kurjasti. Helpommin sanottu kuin tehty näin talviaikaan.

Olen testaillut viime aikoina useampaakin mattapunaa eri merkeiltä. Diorin punat ovat edelleen yksi ehdottomista suosikeistani, mutta MAC ja Charlotte Tilbury ovat kyllä ihan kärkikahinoissa nekin. Tänään tutkaillaan Charlotte Tilburyn Matte Revolution sarjan huulipunatrioa.Charlotte Tilbury Matte Revolution Sunset Lover

Tämä sävy on ajaton klassikko. Arjen sankari, joka sopii niin töihin kuin vapaa-aikaankin. Sävy on mielestäni lämmin ja pehmeä, aavistuksen persikkaan taittava. Imarteleva väri toimii kauniisti vaalealla skandinaavisella iholla.


Sunset Lover


Charlotte Tilbury Matte Revolution Amaizing Grace

Aavistuksen tummempi, mutta silti hillitty vaihtoehto löytyy Amaizing Grace sävystä. Kaunis sävy on pehmeän punainen ja lämmin sekä hyvin luonnollinen. Sävy on mielestäni kuitenkin raikas ja se toimii hyvin arjessa ja juhlassa.


Amaizing Grace


Charlotte Tilbury Matte Revolution The Queen

Kun haluat tulla huomatuksi, kannattaa huulipunaksi valita Matte Revolutionin sävy The Queen. Tämä puna on todella kuninkaallinen ja se suorastaan vaatii huomiota. Sävy on edellisiä viileämpi ja kolmikon selvästi tummin. Upea ja näyttävä vaihtoehto, joka toimii juhlameikissä ikään katsomatta.


The Queen


Charlotte Tilburyn Matte Revolution huulipunaa saa hieman työstää huulille, mutta levittämisen jälkeen se kyllä pysyy huulilla hyvin. Itse tykkään lisätä punan kestoa vielä huultenrajauskynällä. Mutta varoituksen sana vielä: tämä huulipuna todella vaatii hyväkuntoiset huulet näyttääkseen hyvältä.

Huulille kannattaa siis antaa hieman extrahuomiota, etenkin näin talvella. Hyvä huulivoide ja ravitsevat tehohoidot pitävät huulet pehmeinä. Itse suosin tällä hetkellä Emma Hardien Moringa Balmia, jota voi meikin poistamisen lisäksi käyttää yönaamiona huulille ja muillekin kehon kuiville kohdille. Se tekee huulistani aamuun mennessä ihanan pehmoiset. Olen myös löytänyt mahdollisesti maailman parhaan huulivoiteen. Kerron siitä lisää tällä viikolla!

Suositko sinä matta- vai kiiltohuulipunia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s