Näin pehmennät talven kuivattamat huulet

Kriisi. Juhlat tulossa ja peilistä katsovat kuivat ja rohtuneet huulet? Tänä talvena omatkin huuleni ovat olleet kuivaakin kuivemmat. Ja vaikka kyseessä tuskin on keripukin kaltainen katala tauti, niin rohtuneet huulet ja palava rakkaus mattahuulipuniin ei ole kovin imarteleva yhdistelmä. Onneksi löysin tuotteen joka korjasi omat huuleni kuin taikaiskusta.Lupaan ryhdistäytyä ja ensi vuonna hemmotella huuliani ihan erityisellä huolella. Se on nyt helppoa sillä olen löytänyt oikean apurin tähän hommaan. Sensain Cellular Performance Total Lip Treatment on huippulaadukas tehohoito huulille, joka saa hetkessä aikaan pieniä ihmeitä.

Sain tämän tuotteen matkakokoisen version Skincityn joulukalenterin mukana ja tukkani harmaantui taas muutaman asteen verran kun näin tuotteen oikean hinnan. Herra siunaa ja varjele (pankkitiliäni): 15 ml tuubi kustantaa relut 90 €.

Mitä tällainen tehotuote sitten saa aikaan tilinylityksen lisäksi? Sensain Cellular Performance Total Lip Treatment hoitaa sekä huulia, että ihoa niiden ympärillä. Tuote lupaa silottaa huultenympärysihon juonteita ja parantaa kollageenin tuotantoa. Anti-age vaikutusten lisäksi voiteen pitäisi myös kosteuttaa ja pehmentää ihoa.Testin perusteella todettakoon, ettei tällä tehohoidolla ole mitään tekemistä niiden huulirasvatuubien kanssa joita olen aiemmin käyttänyt. Sensain huulivoide ihan omaa luokkaansa. Moni muukin huulirasva tuo iholle kosteutta, mutta tämä tuntuu sen lisäksi oikeasti korjaavan kuivuuden aiheuttamat vauriot. Siis ihan hetkessä. Huulet tuntuvat välittömästi käytön jälkeen silkkisiltä ja pehmoisilta.

Voide on koostumukseltaan geelimäistä ja miellyttävää. Se levittyy iholle helposti ja tasoittaa kuivat ja rohtuneet huulet hetkessä paraatikuntoon. Ja mikä parasta, tätä ei tarvitse lisäillä jatkuvalla syötöllä lisää vaan tuotteen tuoma kosteutus tuntuu todella pitkäkestoiselta. Eikä ne anti-age vaikutuksetkaan pahitteeksi ole tässä iässä.

Huuleni ovat tämän tuotteen myötä palanneet todella takaisin elävien kirjoihin. Upea tuote, jota suosittelen kaikille huulipuna-addikteille. Tällä saa huulet taatusti juhlakuntoon, niin mattapunia kuin suudelmiakin varten!

Kiitos kaikille blogiani lukeneille kuluneesta vuodesta! Ja oikein ihanaa Uutta Vuotta 2020!

One thought on “Näin pehmennät talven kuivattamat huulet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s