Kuinka monta purkkia kylpyhuoneeni kaapissa on?

Vuoden alku on oiva aika pienelle inventaariolle ja lupauksille paremmasta huomisesta. Myönnän, että omistan melkoisen määrän kosmetiikkaa. Mutta kuinka paljon on liikaa? Perheeni mielestä kylpyhuoneessamme on järkyttävä määrä erilaisia pulloja ja tuubeja. Omasta mielestäni meillä on vain poikkeuksellisen pienet kaapit, joten arkikäytössä olevat purkit joutuvat asumaan turhan ahtaasti. Reppanat.Kuinka montaa tuotetta keski-ikäinen kaunesbloggaaja sitten käyttää ihonsa kunnossapitoon? Laskin nopeasti, että kylpyhuoneeni kaapin kätköistä löytyy esimerkiksi:

  • 15 kasvovoidetta
  • 9 kasvonaamiota
  • 4 kuorintavoidetta
  • 23 seerumia
  • 8 silmänympärysvoidetta
  • 15 puhdistusainetta
  • 22 kasvovettä/hoitovettä/kosteussuihketta

Aikamoinen armada. Ihmettelen suuresti jos rypyt tai näpyt vielä uskaltavat ilmestyä peilikuvaani.

Purkit jatkanevat kodinvaltausta myös vuonna 2020. Kylpyhuoneen kaappien lisäksi niitä on huhuttu löytyvän myös useasta makuuhuoneen komerosta ja laatikosta. Mistään ostolakosta en lähde silti jeesustelemaan. Tiedän, että sortuisin jo ensimetreillä, nythän on alemyynnit ja kaikki.

Sen sijaan otan vuoden 2020 tavoitteeksi ratsata kaappini kätköt hieman useammin ja lupaan tehokkaammin kierrättää eteenpäin ne testaamani tuotteet, jotka eivät ole jääneet pysyvään käyttööni. Sainkin tähän aiemmin hyviä vinkkejä instan puolella.Mitä sinun kylpyhuoneesi kaapista löytyy? Oletko onnistunut karsimaan päivittäistuotteesi minimiin vai onko kaappien ovilla vaikeuksia pysyä kiinni?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s