Too Faced Papa Don’t Peach blush

Olen kasvanut Madonnan hittien ja popin kuningattaresta kirjoitettujen Suosikin skandaalijuttujen parissa. Aikansa suurin tähti oli jotenkin niin kaikkien sääntöjen yläpuolella, että se näytti kiltin pikkutytön silmissä ihan ennenkuulumattomalta. 80-luvusta tuntuu olevan jo pieni ikuisuus, mutta Madonnan taustatanssijat ovat säilyneet ihan yhtä nuorina ja komeina. Jotain pysyvää sentään tässäkin maailmassa.Etsiessäni uutta poskipunaa en luonnollisestikaan voinut vastustaa tätä nuoruuden suosikkini ja hauskan sanaleikin yhdistelmää. Too Faced tekee muutenkin melkoisen metkasti nimettyjä ja houkuttelevan näköisiä meikkejä. Hyvä niin, meikkauksen pitäisikin olla leikkisää ja hauskaa ilman turhia rajoitteita ja sääntöjä. Ei Madonnakaan niistä piitannut. Lapset osaavat tämän luonnostaan, omani vetäisevät nimittäin sen sortimentin sotamaalaukset prinsessaleikkeihinsä, ettei tällainen konservatiivinen täti-ihminen voi muuta kuin ihailla.Too Facedin Papa Don’t Peach on kauniin persikkainen poskipuna, jonka lämminsävyinen ja hehkuva väri yhdistää hennon pinkin ja oranssin sävyjä. Tämä hieman koralliin taittava yhdistelmä sopii omaan hieman lämpimään ihonsävyyni selvästi nykyistä ruusunpunaista MACin poskipunaani paremmin.

Tuote tuo myös iholle kaunista hohdetta ja kirkkautta olematta kuitenkaan liian kimaltava. Arkiaamuisin käytän vain tätä poskipunaa highlighterin sijaan. Monipuolinen tuote nousikin heti meikkipussini vakiokalustoon.Kauniin sävyn ja pienen nostalgia-annoksen lisäksi Too Facedin poskipuna ilahduttaa minua myös leikkisyydellään. Tuote on pakattu käsittämättömän suloiseen pakkaukseen, jota on kerrassaan ilo käyttää ja kaiken lisäksi tämä persikkainen poskipuna myös tuoksuu, arvaatte varmaankin jo miltä. Herkullisen hedelmäinen ja makea tuoksu ilahduttaa itseäni, mutta tuoksuyliherkille tämä ei sovellu.

Hyvä poskipuna tuo kasvoille kaunista eloa ja antaa niille elävyyttä ja ilmettä. Tämä tuote onnistuu siinä kauniin hillitysti. Tuote levittyy helposti muutamalla sutaisulla ja tuntuu myös pysyvän poskilla kunniakkaasti. Itselläni se selvisi koko ilan riekkumisesta hoplopin puolella lasten kanssa, joten uskon sen kestävän hyvin niin konttorilla kuin tanssilattiallakin.

Too Facedin Papa Don’t Peach saa lämpimän suosituksen tällaiselta neutraalimman meikin ystävältä. Madonna itse saattaisi toki suosittaa paljon räväkämpääkin sävyä.Mikä on sinun suosikkiposkipunasi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s