Charlotte Tilbury vs. It Cosmetics -Silmänrajauskynät testissä

Mikään ei kestä ikuisesti. Ei ainakaan ennen kukonlaulua laitettu kasvomeikki. Keski-ikäisenä harva jaksaa enää tavoitella täydellisyyttä ja kestän kyllä karkailevan huulipunan tai iltapäivällä kiiltelevän ihon, mutta on yksi asia joka ärsyttää minua meikissä yli kaiken: en voi sietää sotkuista silmämeikkiä. Karisevat ripsivärit ja suttuiset rajauskynät saavat sappeni kiehumaan. Arki on ihan riittävän siivotonta muutenkin.Nyt teini-ikäinen minäni nauraa katketakseen jossain aika-avaruudessa. Aikoinaan käytin nimittäin silmämeikkiä sen verran reilummalla kädellä, että vanhoja kuvia katsellessa minua on luultu gootiksi. Nykyisessä elämänvaiheessa meno on monin tavoin hillitympää, myös silmämeikissä. Nyt etsinnässä onkin arkimeikkiin sopiva rajauskynä, joka loihtisi silmät kauniisti esiin ja pysyisi paikallaan koko päivän karkailematta jo muutenkin tummille silmänalusilleni.

Otin testiin Charlotte Tilburyn Rock ’n’ Kohln ja It Cosmeticsin No-Tug silmänrajauskynän. Rock ’n’ Kohln hankin tilaamalla verkkokauppa Cultbeautysta ja It Cosmeticsin kynän ostin myyjän suosituksesta Kicks myymälästä.

Päätin testata näiden rajauskynien eroa laittamalla niitä eri silmiin ja katsomalla työviikon ajan kumpi tuotteista näyttää siistimmältä tavallisen arkipäivän jäljiltä.It Cosmetics No-Tug Waterproof Gel Eyeliner

It cosmeticsin no-tug eyeliner on vedenkestävä eikä vaadi välttämättä terottamista. Se on onni, sillä meikkikynien terottimet ovat niitä tavaroita, jotka vaeltavat aina jonnekin kauas omalta paikaltaan. En vielä tähän ikään mennessä ole keksinyt miksi tai minne ne kaikki ovat menneet, mutta uusia on hankittava tasaiseen tahtiin.

It Cosmeticsin kynä mainostaa olevansa erityisen helposti levittyvä, mutta oma kokemukseni on hieman päinvastainen. Tätä kynää saa todella työstää paikalleen, mutta jälki on onneksi siistiä. Tuotteeseen on lisätty antioksidantteja, peptidejä, silkkiä ja kollageenia. Hoitavat ainesosat ovat bonusta. Käyttämäni rajauskynän sävy on tummanruskea blackbrown.

Charlotte Tilbury Rock ’n’ Kohl

Charlotte Tilburyn rock ’n’ kohl rajauskynällä on sen sijaan hyvin miellyttävä tehdä silmämeikkiä sillä pehmeä kynä levittyy luomille superhelposti. Muutama sipaisu ja se on siinä. Tuote mainostaa kestävänsä jopa 14 tunnin ajan ja tämäkin rajauskynä on vedenkestävä. Jälki on laittaessa siisti ja tuotteet näyttävät silmillä hyvin samanlaisilta. Sävynä on barbarella brown, joka on siis myös tummanruskea.Molemmat kajalit selviytyivät arkiviikosta kunnialla ja lähtivät meikinpoistoaineella pois ilman suurempia taisteluita. Tilburyn kajal levisi muutamana päivänä hieman silmän alle, mutta muutoin molemmat rajaukset pysyivät suhteellisen siisteinä. Väriä lähti päivän aikana eniten molempien silmien sisä- ja ulkonurkista. Päiväni olivat välillä niin pitkiä, etten odottanutkaan aivan moitteetonta lopputulosta. Olin kuitenkin tyytyväinen, että vaikka rajaukset kuluivatkin osittain pois, niin yleisesti ilme pysyi siistinä eikä meikistä tullut sotkuista.

Kumpi sitten kokelaista suoriutui paremmin? It Cosmeticsin kynä vei kestävyydessä voiton, mutta Charlotte Tilburyn kynää oli huomattavasti mukavampi ja helpompi käyttää. Oma valintani näistä kahdesta olisi silti It Cosmeticsin rajauskynä. Tuotteen parempi kestävyys ja ilman terotinta pärjääminen helpottavat arkea enemmän.

Vaikka pidinkin molemmista tuotteista, mietin löytyisikö jostain helppokäyttöinen rajauskynä, joka pysyisi vielä paremmin paikallaan päivän ajan. Käytän kuitenkin hyvillä mielin nämä kynät loppuun, kunnes parempi tuote tulee vastaan. Etsintä jatkukoon.

Vinkkaathan kommenteissa jos sinä olet jo sattunut löytämään superkestävän rajauskynän!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s