Mikä ihmeen satiinihuulipuna?

Ne jotka ovat lukeneet jutttujani aiemminkin tietävät, että olen aivan heikkona (matta)huulipuniin. Viimeisin huulipunavarastoni tulokas saapui Lookfantasticin tilaajalahjana. Kyseessä on Narsin Tolede minihuulipuna, joka olikin itselleni huulipunamerkkinä aivan uusi tuttavuus. Otin tuotteen viime viikon ajaksi konttorille testiajoon.Väsyneenä yksityiskohdilla on tapana hämärtyä. Ja jos takana on useampi huonosti nukuttu yö niin isokin kuva voi alkaa näyttää sangen sumealta. Viime viikolla onkin tarvittu kunnon sumuvaloja, jotta arjesta on selvitty. Olin väsymyksestä huolimatta kuitenkin hyvin innoissani päästyäni testaamaan työviikon aikana viimein uutta mattapunaani.

Narsin Tolede levittyy huulille kauniisti. Väriä saa hieman työstää tasaiseksi, mutta lopputulos näyttää hyvältä, vaikka huulia ei olisi hoidettu aivan paraatikuntoon. Ihmettelinkin tuotetta testatessani kuinka kosteuttavalta ja miellyttävältä Narsin Tolede tuntui. Tämän täytyy olla kosteuttavin mattapuna ikinä! Vielä enemmän hämmästyin, kun tuote oli kadonnut huuliltani miltei kokonaan lounaan lomassa. Eikö mattapunan kuuluisi kestää paremmin?

Viikonloppuna väsymys alkoi hellittämään kun aamulla sai nukkua arkea pidempään. Myöhemmin meikkiä tehtaillessani huomasin huulipunapakkauksessa lukevan Nars Tolede Satin. Mitä ihmettä? Tuotemerkin sivuilta paljastui, että tämä huulipuna ei ollutkaan mikään mattapuna vaan satiinihuulipuna. Eihän tällainen oman elämänsä meikkitaiteilija ollut aiemmin moisesta kuullutkaan.Satiinipuna todella on hyvin samannäköinen kuin tavallinen mattaipintainen huulipuna, mutta huulilla se on tuntuu paljon perinteistä mattapunaa miellyttävämmältä ja kosteuttavammalta. Tuotteen kesto on sen sijaan lähempänä kiiltohuulipunia, joten tuotetta täytyy lisäillä hieman useammin päivän mittaan.

Narsin Tolede Satin huulipunan sävy on ruskeaan taittava vaaleahko punasävy, joka näytti aluksi pakkauksessa turhankin ruskealta. Huulilla tämä on kuitenkin todella kauns ja varmasti monelle sopiva sävy. Tällä saa aikaan hyvin pehmeän ja luonnollisen huulimeikin sekä huolitellun ilmeen.

Huulet pysyvät Narsin Tolede Satin punalla hyvässä kunnossa, sillä huulipuna tuntuu todella kosteuttavalta. Loistava tuote tähän talviseen vuodenaikaan. Tykkään myös kauniista sävystä, joka toimii erinomaisesti hillityssä arkimeikissä. Tuotetta myydään myös mattaversiona, joten taidan tämän loputtua testata sitäkin, koska itse kaipaan huulipunalta vielä hieman parempaa kestävyyttä.

Jos itse päätät kokeilla Narsin huulipunia, niin koeta pitää tilaushetkellä silmät kunnolla auki, jotta tiedät mitä saat.

Ovatko satiinipunat sinulle tuttuja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s