Korealaista luksuskosmetiikkaa -Sulwhasoo Perfecting Cushion

Iltapäivästä harva meistä on hehkeimmillään. Edellisen yön leffamaratooni, pitkäpiimäinen palaveriputki ja liian monta kuppia kahvia alkavat näkyä viimeistään tässä vaiheessa päivää. Meikki alkaa hiljalleen rapistua ja kasvot voivat ihotyypistä riippuen joko tuntua kuivilta tai kiillellä. Mutta mitä siihen meikin päälle sitten laittaisi, jos puuterikerroksen kasvattaminen ei ole enää vaihtoehto?Kevyet cushion meikkivoiteet ovat omiaan ihon herättelyyn iltapäiväkoomasta. Cushion tarkoittaa meikkivoidetta tai bb-voidetta, joka on imeytetty sieneen, josta meikkivoide taputellaan pienellä vipalla kasvoille. Sieni ja vippa on pakattu pieneen peilirasiaan, joka kulkee kätevästi mukana käsilaukussa.

Cushion meikkivoiteet ovat alunperin aasialainen keksintö, josta tuote saapui myöhemmin myös länsimaihin. Suurin buumi lienee näiden osalta jo laantunut, joten nyt viimeistään on hitaan hämäläisenkin aika hypätä kelkkaan mukaan. Testikierroksella oleva Sulwhasoo on korealainen luksusmerkki, jonka cushion meikkivoide on kansaivälisesti kovassa kurssissa: Tuotetta myydään maailmalla yksi kappale joka seitsemäs sekunti. Sulwhasoon Perfecting Cushion on pakattu hyvin kauniiseen ja eleganttiin rasiaan ja tuotteen käyttö tuokin ihanan yleellistä nostetta arkeen.Perfecting Cushionin sisältämä meikkivoide tuntuu kasvoilla erittäin kosteuttavalta ja keveältä. Meikkivoide on ohutta, mutta se tasoittaa kasvojen sävyeroja yllättävän hyvin ja tarjoaa myös kohtuullista peittävyyttä. Sulwhasoon Perfecting Cushionilla saa luotua hyvin luonnollisen meikin kasvoille, josta oma iho kuultaa kuitenkin kauniisti läpi. Oma ihoni näyttää tuotteen lisäämisen jälkeen selvästi tasaisemmalta, muttei varsinaisesti meikatulta. Tuote jättää ihon hyvin kuultavaksi ja hehkuvaksi. Mattaisempaa pintaa hakevat voivat lisätä toki päälle kevyen puuterikerroksen.

Sulwhasoon Perfecting Cushion toimii keveytensä vuoksi loistavasti pienenä korjaussarjana vahvemmankin meikin päällä. Tehokkaasti kosteuttava tuote sopii hyvin kuivasta sisäilmasta kärsivälle iholleni ja pintakuivat kohdat saavat kaivattua helpotusta kesken pitkän työpäivän.

Oman tuotteeni sävy on 13 light pink, jonka pelkäsin ensin olevan turhan vaalea, mutta se sulautuukin sangen hyvin kalvakkaan talvi-ihooni. Tuotteesta löytyy myös beigeen taittavia sävyvaitoehtoja, jotka olisivat voineet olla vielä parempi valinta punaposkien peittämiseen. Sulwhasoon Perfecting Cushionista on julkaistu uudempi versio ja tätä light pink sävyä ei enää taideta valmistaa. Merkin sivuilta löytyy hyvä värikartta, josta voi olla apua oikean sävyn löytämiseksi.

Yksi parhaita puolia tässä Sulwhasoon meikkivoiteessa on sen sisältämä UV-suoja. Tuotteessa on SPF 50, joten tällä saa ehostuksen lisäksi myös buustattua ihon suojausta. Kasvoilla UV-suojan tulisi olla vähintään SPF 30. Fiksumpi käyttää toki SPF 50. Eikä pelkkä aamulla laitettu suoja riitä koko päiväksi vaan suojaa tulisi lisätä parin tunnin välein jos oleskelee ulkosalla. Aurinkosuojan lisääminen vaivalla ja rakkaudella laitetun meikin päälle ei ole kovin houkuttelevaa, mutta cushion tarjoaa tähän hyvän kompromissin kun suojan lisääminen käy kätevästi meikin ehostamisen ohessa. Kevyeen kesämeikkiin tämä tuote onkin napakymppi.Sulwashoon Perfecting Cushion on sangen erilainen tuote kuin tavallisesti käyttämäni meikkivoiteet. Käytän arkipäivinä mielelläni Estee Lauderin Double Wearia tai Dior Foreveria, jotka sekä peittävät, että pysyvät iholla erinomaisesti. Vapaalla pidän kuitenkin paljon kevyemmästä meikistä ja siihen Sulwhasoon cushion sopii erinomaisesti. Pidän kovasti myös siitä kuinka kosteuttavalta tämä tuote tuntuu kasvoilla. Tuotetta saa lisäillä muutaman kerran päivän aikana, mutta meikkiä ehostaessa tulee samalla tulee vahvistaneeksi ihon UV-suojaa ja vieläpä sangen vaivattomasti. Tuote on myös hyvin riittoisaa, sillä paketissa on mukana toinen meikkivoidesieni, jonka voi ottaa käyttöön kun ensimmäinen tyyny on tyhjentynyt.

Tämä tuote sopii loistavasti luonnollisemman meikkipohjan luomiseen tai peittävämmän arkimeikin freesaaukseen sekä tuomaan extra-suojaa kevätaurinkoa vastaan. Oiva tuote nyt ja erityisesti sitten kun valoisampi aika vihdoin ja viimein koettaa..Kuka muu on jo aivan kypsä tähän pimeyteen? Voi kevät, sinua kaivataan jo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s