Mattahuulipunat testissä: Huda Beauty Liquid Matte vs Stila All Day Liquid Lipstick

Tänään testataan kahta uutta nestemäistä mattahuulipunaa, joista toinen löytyy järjestäen maailman parhaiden mattapunien listauksista. Stilan Stay All Day Liquid Lipstick huulipunan sanotaan kestävän miltei mitä tahansa, joten sitä oli pakko päästä itsekin kokeilemaan.

Testin toisena huulipunana on Huda Beautyn Liquid Matte huulipuna. Ihastuin Huda Beauyn luomiväripalettiin äskettäin niin, että halusin kokeilla ovatko myös merkin huulipunat yhtä laadukkaita.Stila Stay All Day Liquid Lipstick

Hankin Stilalta Flying Colours paketin, joka sisälsi 6 erisävyistä matkakokoista mattapunaa. Paketin sävyt ovat: Fia, Baci, Patina, Fiery, Rubino ja Vino. Värit vaihtelevat aina vaaleasta nudesta tummaan viininpunaiseen. Oma suosikkini näistä sävyistä on upea Fiery, joka on sen verran näyttävä, että se jäänee itselläni vapaa-ajan käyttöön.


Fia, Baci, Patina, Fiery, Rubino, Vino


Itse valitsin testiin sävyn Patina , joka näyttää paketissa pehmeän vaaleanpunaiselta ja neutraalilta. Yllätyn kun väri onkin huulilla selvästi tummempi kuin tuubissa. Tuote on päällä tumman marjapuuron sävyinen ja sinällään ihan kaunis, mutta ei mielestäni yhtään vastaa paketin väriä. Yllätyn myös tutusta tuoksusta avatessani huulipunaa. Tuote tuoksuu hyvin samanlaiselta kuin Charlotte Tilburyn Hollywood Lips huulipuna, aivan kuin paahdetulle toffeelle.Stilan puna levittyy huulille helposti ja kuivuu supernopeasti. Tuotetta voi kertostaa, mutta mielestäni jo yhdellä kerroksella saa todella hyvän ja peittävän lopputuloksen. Lopputulos on täydellisen matta ja huulipuna kestää hyvin aamupalan ja konttorin kahvimaratoonit.

Lisään punaa ensimmäisen kerran työpäivän aikana lounaan jälkeen, jolloin näen jo ihan selkeää kulumaa huulilla. Tuote tuntuu kyllä hitusen kuivattavan huulia, mutta kestokin on hyvä eikä tämä vaadi kuin muutaman lisäämisen pitkän päivän aikana. Kestävyydestä huolimatta Stilan huulipuna lähtee helposti pois öljypohjaisella meikinpoistoaineella.

Huda Beauty Liquid Matte

Tilasin Huda Beautylta kaksi eri Liquid Matte sarjan huulipunaa. Bombshell on persikkainen nudesävy ja Icon tummempi punaruskea väri. Cultbeautyn valikoimasta löytämäni Liquid Matte huulipunien sävyt olivat mielestäni melko tummia ja monet ruskeaan taittavia, joten sopivan sävyn löytäminen oli hieman haastavaa. Nudepuna on onneksi aina turvallinen valinta ja testiin valikoitunut Bombshell on persikkaan taittava lämmin ja vaalea punasävy.Huda Beautyn huulipuna on pakattu kauniisti ja siinä on melko voimakas, mutta hyvin miellyttävä tuoksu. Aplikaattori on hyvä, ehkä astetta pehmeämpi kuin Stilan punassa ja väri on helppo levittää huulille. Kuten Stilankin puna, tämä tuote kuivuu huulilla todella nopeasti mattaiseksi.

Kestävyyskin on erinomainen. Huda Beautyn huulipuna ei jää kiinni kahvikupin reunoihin ja riittää kun väriä lisää kerran, pari työpäivän aikana. Vaalean sävyn kulumista ei juurikaan huomaa, joten ei niin haittaa vaikka punan lisääminen pääsisi unohtumaankin. Huulet näyttävät siisteiltä joka tapauksessa.Huda Beautyn mattapunan tuntuma huulilla on myös erittäin miellyttävä, eikä huulipunaa juurikaan tunne. Tuote ei myöskään tunnu kuivattavalta, vaikka kestävyys onkin huippuluokkaa. Yllätynkin iloisesti kesken päivää kun peiliin vilkaistuani huomaan huulipunan olevan edelleen paikallaan, vaikkei niillä tunnu olevan yhtään mitään.

Tämän testin huulipunat olivat molemmat hyvin kestäviä ja helppokäyttöisiä. Huda Beautyn huulipunan koostumus miellytti kuitenkin itseäni enemmän. Liquid Matte huulipuna on erittäin kestävä, ei tunnu juuri miltään eikä kuitenkaan kuivata huulia. Kaikkiaan ihan loistotuote! Täytyykin tutkia merkin värivalikoimaa vielä tarkemmin. Näitä huulipunia omistaisin mieluusti useammassakin sävyssä.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s